Sayfa 758/1006 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    En sonunda onuda nazar edicen
    Burayı okuyan çok, ister istemez göz değer, neticede hisseler spek tarafından yükseltilir ve düşürülür
    Viobda hisse ismi yazılması cok tehlikelidir. Mesela O tahtanın spekisi alıcı cok gelirse verir kucağa malı, sonra sen satınca geri yükseltir.
    bak secbul abinin hulku da nazara geldi. endeks dipten 9bin puan toparladı o toparlayamadı, niye cünkü trende yolcu fazlalastı.
    İsc yede binen coğalırsa cuf cuf
    Hamdım Piştim Yandım

vadelide durum berbat..
    normalden 2.000 aşağıda. LONG kalanların hakkını yedi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    2013 de 200 bin endeksi gören Xbank pist100 ün altında kapatmış. ilk defa mı oluyor bu...
    pist100 107,500
    çöpxbank 107,300

benim grafiklerde ikisini aynı yerde çizemedim var mı ikisini aynı grafiğe koyabilecek arkadaş.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Kader ve kismetin yoksa olmuyor.
    Basiretin bağlanıyor.
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    bi Trabzonlu ata sözü der ki; baktın olmuyor olmuyorsa olmuyor

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    yine 50 çeşit kağıt tavan yapmış... bu şok bizim bakkallarıda hep endeksin düzeltmesinden sonra tavanla dönüyorlar. bi denk geiremedik gitti

laguna korona dan sonra yeni dünya düzeni nasıl ortaya çıktıysa , borsalardada yeni oyun düzenleri çıktı diyeceksin ki sen ne zaman farkına vardın kulağıma gelen ve sistemin işleyişi ile duyduğumuz dedikodulara baktığımızda patron-aracı-komisyoncu-yeni borsa ile tanışan yatırımcı bu kordinasyon bozulmadığı sürece oyunları devam ediyor.
    2-3 ay önce kulağımıza gelen en aşağı 10 tahta var hepside uçtu , aldık mı hayır çünkü benim oyun anlıyışıma ters muhabbetler mevcut aynı zamanda bu kadar pirim yaptıracaklarını düşünmedim demekki bu kadar organize işler dönüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burayı okuyan çok, ister istemez göz değer, neticede hisseler spek tarafından yükseltilir ve düşürülür
    Viobda hisse ismi yazılması cok tehlikelidir. Mesela O tahtanın spekisi alıcı cok gelirse verir kucağa malı, sonra sen satınca geri yükseltir.
    bak secbul abinin hulku da nazara geldi. endeks dipten 9bin puan toparladı o toparlayamadı, niye cünkü trende yolcu fazlalastı.
    İsc yede binen coğalırsa cuf cuf
    Yonca nın oyuna girmediği hiç bir banka hareketi geçerli değildir.
    Gerisi hikaye ısc ve yonca daki yabancı aynı değil bu yüzden ak ve yonca da satışlar sert oldu.
    Dönüşte yonca ve Ak konuşulur o zamanda ısc neden pirim yapmıyor diyecekler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca nın oyuna girmediği hiç bir banka hareketi geçerli değildir.
    Gerisi hikaye ısc ve yonca daki yabancı aynı değil bu yüzden ak ve yonca da satışlar sert oldu.
    Dönüşte yonca ve Ak konuşulur o zamanda ısc neden pirim yapmıyor diyecekler.
    kulağa mantıklı geliyor,
    sonuçta borsada fırsatlar hiç bitmiyecek.. bugün A hissesi düşer yarın B hissesi düşer... bugün O hissesi yükselir yarın V hissesi
    aboovv paraya bak
    önemli olan senin aldığın yükselmesi yada senin sattığının düşmesi.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 758/1006 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •