Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan : Türkiye’nin 18 yılda nereden nereye geldiğini daha iyi anlamalıyız

Erdoğan : İş yapma kolaylığı endeksinde geçtiğimiz yıl 10 basamak yükselerek 33. Sıraya yerleştik

Erdoğan : 2002 yılında buzdolabı satışı 1.088.000 adetten 2.500.000 adete çıktı , çamaşır makinası satışı 825 bin adetten 2 milyonun üzerine çıktı , bulaşık makinası satışı 288 bin adetten , 1.322.000 adete yükseldi . Bunları niye söylüyorum ? Bunları ülkemizdeki refah seviyesini göstermesi için söylüyorum , benim vatandaşımın alım gücünü göstermesi için söylüyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Ülkece girdiğimiz her mücadeleden başarıyla çıktık .

Erdoğan : Her seferinde ülkemizin ileriye gitmesini engelleyen çevreler var . Finans lobilerinden , terör örgütlerine kadar üzerimize geldiler hepsinin üzerinden geldik

Erdoğan : Enflasyonu %25’den yıl sonu %11.8 seviyesine indirdik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Faizler inşallah daha da düşecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Ülkece girdiğimiz her mücadeleden başarıyla çıktık .

Erdoğan : Her seferinde ülkemizin ileriye gitmesini engelleyen çevreler var . Finans lobilerinden , terör örgütlerine kadar üzerimize geldiler hepsinin üzerinden geldik

Erdoğan : Enflasyonu %25’den yıl sonu %11.8 seviyesine indirdik
    Acaba kim...Yıllardır siyasetin içindeyim,devamlı eski siyesetçileri eleştirdik,eleştirdiklerimizin çoğu elbet vardır bir hatamız demiştir yaptıkları hatalar yüzünden,insan az suçu kendisinde arar yahu,kendileri çalıp,kendileri oynuyor,yaptıkları hatalarıda mutlaka birilerine yüklemeye çalışıyorlar,göreceğiz 20 kasımdan sonra,zaten Merale ve İnceye zeytin dalı uzatmaya çalıştıklarından belli,şu sıralar panik içindeler anketleri gördükçe,fısıltı köşelerinde %29-9'lar konuşuluyor.

Erdoğan : Faizler inşallah daha da düşecek
    Dolar düşemez demek bu da.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
    Erdoğan : Bizi sahillere hapsetme girişimine rıza göstermeyeceğiz
    Bu zamana kadar neredeydiler acaba ?,ne işiniz vardı bedevi topraklarında,18 ada yunanlılar tarafından istila edilirken görmezden geldiler,Kıbrısı bile vermeye kalktılar,iyiki rumlar referandumda birleşmeyiz dedide kurtuldu,laga lugaya gerek yük,bizler herşeyi görüp takip ediyoruz,bide Suriye sınırı vardı mayınlı arazi,onu bile yahudiye vermeye kalktılar,olayı yüksek mahkemeye taşıdıkta arazi yahudiye peşkeş çekilmedi,peşi malum dostum Esat,oldu eset,Osmanlıcıyız dediler,ama Osmanlının atası olan Süleyman Şah türbesini yaramaz çocuklar dediklerinden apar topar kaçırdılar,bunun gibi birçok örnekler neticesinde nekadar düşmanlarımız varsa,yenileri dahil olmak üzere pasif olduğumuzu anlayıp bizi takmamaya başladılar,yapcam,etcemlen bu işler olmaz,çekip vuracaksın,öyle kem,kümlerlen bu iş olmaz...Kıbrısın çevresi enerji kaynarken senin ne işin var Libyada diye sormak lazım,neyse çok şey var yazılacak,zaten çoğunu biliyor aklı selim insanlarımız,sadece bizimki bilmeyenler için hatırlatmak niyeti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,168
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Dolar düşemez demek bu da.
    ,mesaj veriyor dolarcılara

Son durum :

Test sayımız salgın boyunca en yüksek olduğu seviyeye yakın. 60 yaş ve üzeri aktif hastaların toplam hasta içindeki oranı, ülke geneline bakıldığında, %20-25 aralığında seyrediyor. Gümüşhane ve Uşak, %35 ile bu açıdan en yüksek orana sahip.

Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •