Sayfa 777/1006 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Çünkü USDTL'de manipülasyon ve piyasayı kontrol eden bir güç (pala) yok.

Fiyatı arz ve talep belirliyor. Burada arz yapay (kamu bankaları) iken talep (hanehalkı ve döviz borçlu şirketler) doğaldı, o nedenle yükseliş bir miktar gecikmeli geldi. Yapay arz sürdürülebilir olmadığı için yükseliş göz göre göre geldi.

USDTL'de komplo teorilerine gerek yok, hesap basit.
    Belki bu yaziya su eklenebilir, altin'dan farkli olarak, sadece tek bir yonu var.

2. Dün bir akrabayla muhabbet ederken, konu borsadan açıldı.

Adam borsanın b'sinden, ekonominin e'sinden anlamıyor ama 2 tane dandik hisseyle parayı birkaç ayda 3'e katlamış.
    Ben de 3-5 kuruş kazanmak için canımı dişime takıyorum deyince adam demez mi sen anlamıyon o zaman bu işten diye

Lan 15 senemi verdim. ülkenin en iyi okulunun iktisadi idari bilimler fakültesinden mezun oldum. SPK lisanslamalarım tam. Yapmadığım işlem, kullanmadığım sermaye piyasası aracı kalmadı.

Astsubay emeklisi adam bana sen bu işten anlamıyosun dedi. Ben bu adamları böyle konuşturan piyasayı ……….

Ons 2.010 - % 0,85

4.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Dün bir akrabayla muhabbet ederken, konu borsadan açıldı.

Adam borsanın b'sinden, ekonominin e'sinden anlamıyor ama 2 tane dandik hisseyle parayı birkaç ayda 3'e katlamış.
    Ben de 3-5 kuruş kazanmak için canımı dişime takıyorum deyince adam demez mi sen anlamıyon o zaman bu işten diye

Lan 15 senemi verdim. ülkenin en iyi okulunun iktisadi idari bilimler fakültesinden mezun oldum. SPK lisanslamalarım tam. Yapmadığım işlem, kullanmadığım sermaye piyasası aracı kalmadı.

Astsubay emeklisi adam bana sen bu işten anlamıyosun dedi. Ben bu adamları böyle konuşturan piyasayı ……….
    Teknige grafige bakıyorsun
    Grafige bakan birini para kazanma sansi sıfır dir.
    Teknik analiz ky nin en buyuk dusmani
    Izlemeyen bilmeyen kazanir hep

5. Son bankalardan darbeyi hayatimda ilk defa teknik grafik zirvasina bakip yedim
    Tum bankalarda tobo vardi ve haftalik macd al vermisti...muthis tuzakmis

6.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Dün bir akrabayla muhabbet ederken, konu borsadan açıldı.

Kazanan haklıdır dayu.
    Sen de emekli başçavuş gibi işlem yapmayı dene.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Teknige grafige bakıyorsun
    Grafige bakan birini para kazanma sansi sıfır dir.
    Teknik analiz ky nin en buyuk dusmani
    Izlemeyen bilmeyen kazanir hep
    Senin yorumuna lafım yok.
    Ama sen anlamıyorsun bu işten ne demek yav
    Anlıyorsun ama piyasa bu işten anlayanları söğüşlemek için var zaten, biz de şansımıza araya kaynayıp nasiplendik dese itirazım yok.

8. Bistte 2 gösterge var
    Biri rte biri fed
    Fed duyunca net al
    Rte saga sola satasmaya basladiginda sat ne varsa sat
    Zaten fed girince rte 2 3 ay susuyor belli noktaya gelince basliyor konusmaya kriz cikarmaya
    Tr yi negatif ayistiran asil neden rte nin bankalara satasmasiydi
    Rte sat Fed al...basit

Sayfa 777/1006 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •