Sayfa 721/1013 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Devletin mali sıkıntıda olduğunu gösteren sayısız emare var.

Çok daha önemlisi önlerini göremiyorlar.

Emekli yaşının artırılması ardından emekli maaşlarının ödenmemesi.

Bir kanalda bunlar tartışılıyordu biraz önce.
    3 Yıl sonra emekli maaşları ödenemeyecekmiş. iflas.

Benim emekli maaşım 1700 TL.

3 yıl sonrası için alır almaz, hemen koşup DOLARA ceviriyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    3 Yıl sonra emekli maaşları ödenemeyecekmiş. iflas.

Benim emekli maaşım 1700 TL.

3 yıl sonrası için alır almaz, hemen koşup DOLARA ceviriyorum.
    Yeni bağlanan maaşlar çok daha az. Bu yüzden BES'i uyguluyorlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Allah onlardan razı olsun. Tuttuklarını altın eylesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Allah onlardan razı olsun. Tuttuklarını altın eylesin.
    Şükretmek önemlidir...

Ramazan "şükür" dönemidir.

Yönetim de bundan payını alır.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    eur/usd hafif eksi zar yüzde 1 e yakın artı iken sağlam satış geldi dolara
    Sabaha nazaran 3 kuruş nerede ise..

Kokusu çıkar yakında ...

Bu arada sabah 9-10 arası dolar ne yöne hareket ederse günün geri kalanında tersine gidiyor gözlemimiz hala çalışmakda.

Meanwhile, the possibility of a “showdown” in South Africa between President Jacob Zuma and his opponents has prompted the bank to short the rand versus Turkey’s lira.

https://www.bloomberg.com/news/artic...y-end-in-tears

sosyal sigorta çöker ise battıgımızın resmiyetidir. Sosyal sigorta işleyiş amacı kar etmek degildir. Lakin her şeyden para aldıkları için emeklilerinde maaşlarından kesildigi için emekli para vermedigini sanıyor gayet mesutlar. SS gayet iyi kar etmekte çalışmayan tüm gençleri gs sigortası adı altında borçlandırdılar. Bireysel borclandırıyorsun ama gelır hesaplayınca ailedeki herkezi hesaba katıyorsun. Saçmalıgın daniskası. Amerikada aynı sistemi uygulamaya calıstılar meclisten döndü. Bizimkiler amerika bile beceremedi biz becerdik diye övünç duygusu var :D .. Tövbe tövbe...
    Bir ulkeyi batırma politikası ıcınde önce metropolleşme sonrasında sosyal kurumun çökmesi gelir. çökünce bakalım ne olacak . Kahramanlıgımızla övünen bu milletin sakarya savaşında %20 si asker kaçagı şimdi bunların torunları ile uğraşıyoruz. Tipleri hep aynı bunların buda aynı soydan geldikleri tezimi dogrular sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Julia ne olacak bu doların hali yaw..crash ciler de kalmayınca ortalıkda işin tadı tuzu iyicene kaçtı

Ne diyyyyooonnn bu işlere..
    Yüklü mal varsa sende götürmezler bak..

Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Meanwhile, the possibility of a “showdown†in South Africa between President Jacob Zuma and his opponents has prompted the bank to short the rand versus Turkey’s lira.

https://www.bloomberg.com/news/artic...y-end-in-tears
    hmmm..

Var bi zamazingo belli..eurusd düşüşüne rağmen bu satış..

8.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    sosyal sigorta çöker ise battıgımızın resmiyetidir. Sosyal sigorta işleyiş amacı kar etmek degildir. Lakin her şeyden para aldıkları için emeklilerinde maaşlarından kesildigi için emekli para vermedigini sanıyor gayet mesutlar. SS gayet iyi kar etmekte çalışmayan tüm gençleri gs sigortası adı altında borçlandırdılar. Bireysel borclandırıyorsun ama gelır hesaplayınca ailedeki herkezi hesaba katıyorsun. Saçmalıgın daniskası. Amerikada aynı sistemi uygulamaya calıstılar meclisten döndü. Bizimkiler amerika bile beceremedi biz becerdik diye övünç duygusu var :D .. Tövbe tövbe...
    Bir ulkeyi batırma politikası ıcınde önce metropolleşme sonrasında sosyal kurumun çökmesi gelir. çökünce bakalım ne olacak . Kahramanlıgımızla övünen bu milletin sakarya savaşında %20 si asker kaçagı şimdi bunların torunları ile uğraşıyoruz. Tipleri hep aynı bunların buda aynı soydan geldikleri tezimi dogrular sanırım
    EMEKLİLİK SİSTEMİ SİFON GİBİ ÇALIŞIR. (pardon çalışmaz)

Sayfa 721/1013 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •