Sayfa 836/1006 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    akbnk almayan kaldı mı, varsa almayan söyleyim pala emmi ye bi posta daha mal versin
    Ben almadım

Ritmi tutturup benim topiği açtığım gün ayu olup garan 6.40 a değdiği gün boğa olan malı götürmüştür. Topiğim iki tarafada kazandırıyor
    bir halt olacağı yok.

3. Banka grafikleri ekrani asagi dogru deldi go.umuzu hedef aldi zor kurtulduk

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben bile açtığım topikten korktum ama fikrim geçerli 6.39 dan alan 1-2 yıl sonra paraya para demez ama pala 6.30 dan da alın diyo
    Demişiz yani paraya para demezsiniz diye
    bir halt olacağı yok.

5. Bunlar asiyi sen buldun hayir benim ki daha etkili diye kavga çıkarıp piyasayi bozarlar
    Bugun abd ruslarin ki iyi degil demeye baslamis bile

6.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    bugün kapanışta tam tepeden bende akbank aldım neden aldım ben bile milemedim sırf laguna yüzünden aldım sanırım
    Bende vakif tepe yapmadan aldim tavan yapacak diye.
    Neyse %2 nasiplendik.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Reis bırak sigarayı şimdi ne yaptın altın işini abd bişey edecekmiymiş sordunmu öğrendinmi

Yoksa benim satmamı bekliyorsun malum ben sattımı alır başını gider bak aldık öğlen 10 tl içeri girdik nasıl bir el varsa bende arkadaş kurutmadığım finansal araç kalmadı
    Bakıyorum haber maber yok şindilik, koskoca ons u bile oyuncak gibi sallıyorlar
    nasıl bir güç kim bunlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bakıyorum haber maber yok şindilik, koskoca ons u bile oyuncak gibi sallıyorlar
    nasıl bir güç kim bunlar
    Bak kompartımanda son 1 koltuk kaldı bineceksen bin yoksa kargo bölümünde tavuklarla gelirsin demedi deme bostancı otobüsü beklemekten beterdir ha doğu ekspresi durmaz istediğin yerde

Sayfa 836/1006 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •