Sayfa 864/1006 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Löngleri 123.700 den bozdum arkadeşler

Löng ile bağım kalmadı

üstad kaç adet ile oynuyon.. 2*3? 20*30?

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ha bir sen eksiktin

yangına körükle git

tüm forumu salın benim üstüme psikoloji kalmasın sonrada kısmetsizsin diyin geçin.

altın aldın mı
    ben dolardayım.
    çıtır endeks şort var.
    bozgurt kamyoneti yanaştıracadı altına ama
    pala uyku hapu mu attı çayına anamadım.
    ortalıkta gözükmüyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Emlak konut löngleri bozdum arkadeşler

4. yeni sevgilim nasıl?

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Gidilir, alışveriş yapılır, gezilir, görülür.... Ama zararına bu iş yapılmaz be dostum.
    Hem de o kadar eleman çalışıyor. Onların maaşları ve ıvır zıvır ı var. Dolaylı yoldan bir çok sektöre katkı sağlıyor. Bir yerden sonra tükkan ı kapatıyor bu tip firmalar.
    Bu tip marketlerin en iyisi KİPA idi. Ama maalesef o da MİGROS olunca tarihe karıştı...
    mgros müşterisi öyle düşünmez.. diğer marketlerde olmayan şeyler için (üst sınıf kişisel bakım, içki, kaliteli et/balık vb) zaten mgros 'a geleceksem bazı ürünler biraz pahalı diye 3 kuruşun hesabına bakmam.. sepeti doldururum.. işime bakarım..

ucuz ürün avcılığı yapamam marketler arası gezerek.. hatta böyle yaparsan (market market gezmek) astarı yüzünden daha pahalıya gelir.. zaman, enerji ve araba yakıtı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mgros müşterisi öyle düşünmez.. diğer marketlerde olmayan şeyler için (üst sınıf kişisel bakım, içki, kaliteli et/balık vb) zaten mgros 'a geleceksem bazı ürünler biraz pahalı diye 3 kuruşun hesabına bakmam.. sepeti doldururum.. işime bakarım..

ucuz ürün avcılığı yapamam marketler arası gezerek.. hatta böyle yaparsan (market market gezmek) astarı yüzünden daha pahalıya gelir.. zaman, enerji ve araba yakıtı..
    Vallahi dostum bende market market gezmiyorum.... Ama göz göre göre de kazık yemek istemiyorum... Maalesef ki bu anlayışla kaç tane market battı gitti. Tabii ki herkes özgür... İstediği yerden istediği fiyata alır

Unutmadan, MİGROS her yerde yok. Zaten oradan da kaybediyor. Diğerleri her yerdeler. Havada karada kazanıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ben dolardayım.
    çıtır endeks şort var.
    bozgurt kamyoneti yanaştıracadı altına ama
    pala uyku hapu mu attı çayına anamadım.
    ortalıkta gözükmüyor.
    İşim çok fırsatım olmadı, bugünlerde Acaip fırsatlar oluyo piyasa yayık ayranı gibi çalkalanıyor
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşim çok fırsatım olmadı, bugünlerde Acaip fırsatlar oluyo piyasa yayık ayranı gibi çalkalanıyor
    sağlam çarpıyor yalnız.. uzun açayım diyon.. kısaya vuruyor.. kısa açayım diyon.. uzuna vuruyo..

Sayfa 864/1006 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •