Originally Posted by Blueberry Nasd'a'q +%2,33 anlık Dun ne demistim ustadim Keske hepsi nasd** gibi olsa
Originally Posted by Blueberry webster üstad ons için ne diyorsun? Ons tamamen turp reisimin dilinin ucunda Adam huzursuz Sukuneti sevmiyor Mutlaka katkisi olur Ytd
Originally Posted by Webster Ons tamamen turp reisimin dilinin ucunda Adam huzursuz Sukuneti sevmiyor Mutlaka katkisi olur Ytd Dün onsu gömmüştük Bugün canlanır gibi oldu ama Tekrar gidici gibi. 2. kez gömecez gailba
Originally Posted by myfinans Dün onsu gömmüştük Bugün canlanır gibi oldu ama Tekrar gidici gibi. 2. kez gömecez gailba Ustad lutfen boruyu dogru yerlestirin bu defa
Originally Posted by myfinans Dün onsu gömmüştük Bugün canlanır gibi oldu ama Tekrar gidici gibi. 2. kez gömecez gailba bu ons'cu saat 24,00 de mi hesap kesiyor. yani yarınki getiri götürü saat 12 demi belirlenecek.
Originally Posted by Webster Dun ne demistim ustadim Keske hepsi nasd** gibi olsa 😁 Kur etkisi ile +%3 var.
Originally Posted by regal1 bu ons'cu saat 24,00 de mi hesap kesiyor. yani yarınki getiri götürü saat 12 demi belirlenecek. 01.00 olacak. .....
Originally Posted by myfinans Dün onsu gömmüştük Bugün canlanır gibi oldu ama Tekrar gidici gibi. 2. kez gömecez gailba 1900-2000 usd aralığında, pek de gömülmüş gibi değil. Belki 1850 usd altına inerse kısa vadede gömüldü diyebiliriz.
Forum Rules
Yer İmleri