Sayfa 922/1006 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,748
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Gecen gun cok kisi rep atti bu subjective daha once diger topiclerde journailcilik yapmis ben burada ilk kez gordum sahit olmadim ama rep atanlar hakli gibi gorunuyor
    Dolarin artisini elestirmek batiyor elemana bariz
    belli ki beni hiç tanımıyorsun.
    ben 2011 yılından beri hisse.net te devamlı temel ve teknik analiz yapıyorum.
    eskilerden ayhan başkan bilir zaten beni.
    asla bahsettiğin gibi değilim ve olmadım da. diyorum ya bende muhalifim yani.
    kim miş o rep atanlar çok merak ettim. zaten yazdığım 3 topik var KRDMD , THYAO ve VİOP sayfası. başka sayfalarda yazmıyorum.
    "diger topiclerde journailcilik yapmis" dersen çok saçmalamış olursun.
    neyse, seninle asla tartışmaya girmem. sakın bana yanıt yazma ki cevap hakkı doğmasın.

sen muhalefetine devam et bende analizlerime...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    belli ki beni hiç tanımıyorsun.
    ben 2011 yılından beri hisse.net te devamlı temel ve teknik analiz yapıyorum.
    eskilerden ayhan başkan bilir zaten beni.
    asla bahsettiğin gibi değilim ve olmadım da. diyorum ya bende muhalifim yani.
    kim miş o rep atanlar çok merak ettim. zaten yazdığım 3 topik var KRDMD , THYAO ve VİOP sayfası. başka sayfalarda yazmıyorum.
    "diger topiclerde journailcilik yapmis" dersen çok saçmalamış olursun.
    neyse, seninle asla tartışmaya girmem. sakın bana yanıt yazma ki cevap hakkı doğmasın.

sen muhalefetine devam et bende analizlerime...
    Issizlik rakami,gercek enflasyon orani, TUIK verileri, algiya yonelik bu kadar yalan haber varken, neyin analizini yapiyorsun ?

Bir aciklasan da ogrensek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,748
    Blog Entries
    6
    3 gün öncesinin görünümü...
    bahsettiğim kesişmeye çok az kaldı.
    bence dana'nın kuyruğu orada kopacak...

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    bist 100 görünüm...
    çok kısa süre içinde 20 ve 50 günlük ortalamalar kesişecek..
    sonuç?
    golden cross mu? yada dead mı
    benim şahsi beklentim golden cross...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,748
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Issizlik rakami,gercek enflasyon orani, TUIK verileri, algiya yonelik bu kadar yalan haber varken, neyin analizini yapiyorsun ?

Bir aciklasan da ogrensek.
    müdür o belirttiğin şeylere asla girmiyorum. o verilerin zaten makyajlı olduğunu düşünüyorum.
    sadece borsa, forex vs analizleri..

5. Siyasetçiler için tartışmayın .
    Son 5 seneye bakın tartışmanın sadece birbirinizi kırmaktan öteye gitmediğini anlarsınız.
    kolay gelsin.

6.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    müdür o belirttiğin şeylere asla girmiyorum. o verilerin zaten makyajlı olduğunu düşünüyorum.
    sadece borsa, forex vs analizleri..
    O halde sorunun basi olanlar, ulkeyi yikmaya devam ederken, buna karsi duranlara ayar cekmemek lazim.

7. Arkadaşlar forumda ciddi bir linç kültürü var. insanları herhangi bir şeyle suçlamak bu kadar kolay olmamalı. Sayın subjective'in iyi niyetle yapmış olsa bile uyarısının yanlış olduğuna inanıyorum. Ama bana göre yanlış olan bir uyarı yaptı diye adamı linç etmek daha kötü bence. Bu kadar işin gücün arasında eski gönderilerini açıp okudum burada itham edildiği gibi bir insan olmadığını düşünüyorum.

Benim de sinirlerimi hoplatan postlar oluyor, ama linç edip dışarı atmak yerine onların da bakış açısını öğrenmeye çalışıyorum. Öbür türlü homojen bir platform değil sadece belli bir grubun platformu olur ve tek taraflı yazılar okursunuz. Ve bir borsacı olarak objektifiliğe ve homojeniteye çok ihtiyacımız olduğuna inanıyorum.

8. Bu Macron nun hareketleri tehlikeli yalnızlaştırılmış bir Türkiye yaratılmak isteniyor Akdenizde oradaki yer altı kaynağı oldukça değerli.
    Burada hükümet acilen bu dalgaları kırmak için yanına sözü geçen bir ülke veya şirket çekmeli bana göre

Sayfa 922/1006 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •