Sayfa 925/1006 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop - XXII

Moody’s’den Türk bankalarına uyarı
    Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's bugün yayınladığı notunda TL'deki uzun süreli zayıf seyrin muhtemelen sorunlu kredileri ve kredi kayıp karşılıklarını artıracağını belirterek, TL'nin dolar karşısına tarihi dip seviyeye gerilemesinin bankaların kredi notu için olumsuz olduğunu belirtti.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...geldi-5984636/

Son dakika… Korkulan oldu: Okul açıldıktan 1 gün sonra Covid-19 çıktı, herkes karantinada
    Corona virüsü salgını bütün dünyada etkisini gösterirken, ABD'nin Florida eyaletinde ara verilen eğitim dün başladı. Fakat okulun açılmasından bir gün sonra 1 öğrencide Covid-19 belirtilerinin gösterilmesi sonrasında sınıf karantinaya alındı. Öğrenciler evden eğitime geri döndü.

2. laguna tekrar girersen akbanka yazarsın.

altın düşüyor diye
    dolara komisyon geliyor diye
    bu yüzden millet dolara koşabilir.

ytd.

4. Kardemir için daha önce bu grafiği paylaşmış ve 3.20 üzerine atamazsa görüntünün çok kötü olduğunu belirtmiştim.

Sonrasında gerçekten 2,40'a kadar düştü. Ardından çok kuvvetli bir tepki ile 3.08 gördü. Şu anda alt tarafta 2,90 ve 2,80 destekleri var. Bu destekler kırılmazsa daha yukarı gidebilir. Tepkinin bu kadar sert olması hissede bir beklenti olduğunu gösteriyor. Söylediğim destekler kırılmadıkça haber kaynaklı bir yükseliş olabilir. Hisseyi 2.50 civarında incelemiş olsaydım 2.90 üzerine atmasının zor olduğunu söylerdim.

Özet: Eğer bu hareket hormonlu bir tepki ise 2.90 2.80 sırasıyla kırılır ve aşağı yoluna devam eder. Yeni bir hareket başladıysa endeksden bağımsız ve hisse bazlı bir hareket olacaktır.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    altın düşüyor diye
    dolara komisyon geliyor diye
    bu yüzden millet dolara koşabilir.

ytd.
    Millet dolarakomisyon gelince euroya gelmedi sanıp eroya koşuyor bence
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    garip bir milletiz olabilir dediğin.

bu arada Muharrem İNCE bir günde memleket hareketini başlatıyoruz demiş. ne demekse artık

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    umut dünyası

8.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Kardemir için daha önce bu grafiği paylaşmış ve 3.20 üzerine atamazsa görüntünün çok kötü olduğunu belirtmiştim.

Sonrasında gerçekten 2,40'a kadar düştü. Ardından çok kuvvetli bir tepki ile 3.08 gördü. Şu anda alt tarafta 2,90 ve 2,80 destekleri var. Bu destekler kırılmazsa daha yukarı gidebilir. Tepkinin bu kadar sert olması hissede bir beklenti olduğunu gösteriyor. Söylediğim destekler kırılmadıkça haber kaynaklı bir yükseliş olabilir. Hisseyi 2.50 civarında incelemiş olsaydım 2.90 üzerine atmasının zor olduğunu söylerdim.

Özet: Eğer bu hareket hormonlu bir tepki ise 2.90 2.80 sırasıyla kırılır ve aşağı yoluna devam eder. Yeni bir hareket başladıysa endeksden bağımsız ve hisse bazlı bir hareket olacaktır.

sonuç şort mu long mu ?
    paylaşım için teşekkürler...

Sayfa 925/1006 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •