Originally Posted by laguna petkim aylık macd al beni diyor ne dersiniz dostlar. ytd bulunduğun yeri terk et kaç
Originally Posted by şahit Merkez satıcı olmayınca, muhtemelen bankalar da satıştan vazgeçti. palanın eli mecbur doları düşürüp toplamaya çalışacak. ya da sabah verdiğim grafikte olduğu gibi 7,16 ya kadar 2-3 iş günü indirip oyalayacak ve fincan ın kulp u oluşturup yukarı götürcek tekrar.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Originally Posted by vicente 7 yil once 93 bin 5 gun once 98 bindi Ayıp yahu dow a bovespaya baksa degeri 190 bin olmali Rezillik kepazelik yeter artik bu nasil satis 7 yildir gram yol alamadi koskoca ulkenin borsasi Leş bist diye boşuna demiyon, kepazelik diz boyu
Hamdım Piştim Yandım
Geçen 2.09 dan sattığım emlak 1.98 az para mı 10 krş
Originally Posted by thebigshort Geçen 2.09 dan sattığım emlak 1.98 az para mı 10 krş girsek mi
Originally Posted by bb79 bulunduğun yeri terk et kaç ne bilim eski emektardır dedim bi baktım
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by şahit Merkez satıcı olmayınca, muhtemelen bankalar da satıştan vazgeçti. palanın eli mecbur doları düşürüp toplamaya çalışacak. bisstte bir 123ü aşağu zorlar mı acaba. böyle olrusa doji akşam yıldızı mı ortaya çıkcak görcez dolarda da bakalım neler olacak ytd
Originally Posted by laguna petkim aylık macd al beni diyor ne dersiniz dostlar. ytd sahibi borsayla ilgilenen firmadan uzak duracaksın... petkim bi bk olmaz...
Forum Rules
Yer İmleri