Sayfa 982/1006 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bana uzun vadede borsanın reel getiri gösteren bir kaç spesifik hisse dışında iyi bir yer oldugunu kanıtlıyamaz...

onun için hisse bazlı değil endeks bazlı bakıcan...2013 te 96,000 olan endeks şimdi 110,000 se kusura bakma geçmiş olsun...

benim asla uzun vadeli hissem yok...paramın %70 i usd duruyor yıl başı %50 idi...

uygun zamanda girip çıkıp beklerim...uzun vadecilerin hepsi telef oldu...
    Aynen telef oldular bende gir cik yapardim
    Su son donem dow un yukarı kopuşu faizlerin asiri dususu dolara fed baskısı hisseye yoneltti uzun vadeli alternatif kalmadi
    Bin pisman oldum aldigima
    Su donemde alani bile pisman ettiriyor ocak subatta banka alip tutan var Allah yardimcilari olsun kafayı yer insan

2. Borsayı belirli kesim domine ediyor, normalde tepkilerin daha güçlü olması lazım, ama tepkiye oynayanlar daha çok zarar ediyor mevcut sistemde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bana uzun vadede borsanın reel getiri gösteren bir kaç spesifik hisse dışında iyi bir yer oldugunu kanıtlıyamaz...

onun için hisse bazlı değil endeks bazlı bakıcan...2013 te 96,000 olan endeks şimdi 110,000 se kusura bakma geçmiş olsun...

benim asla uzun vadeli hissem yok...paramın %70 i usd duruyor yıl başı %50 idi...

Tüfe inanırsak durum şöyle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    endeksin çizgileri belli de uygulamasını kaç kişi beceriyor.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

önceden birkere yazmıştım yine yazayım.

şuan birşeyi yoktn var edemiyorsan kazanç mümkün değil.

eee benim arsam var dairem var zamanında almıştım şimdi satsam bu kadar kar etmişim.

sat bakalım arsanı. yeni alacağın yatırımlık arsayı kaça alıyorsun üzerine para eklemen lazımki. daha güzel bir yerden arsa alman lazım veya daire ise daha güzel bir semtte oturman için üzerine para ekleyim yeni bir oturacak daire alman lazım.

YATIRIM = ÇÖP

BU ÜLKEDE.

he yoktan var edip bir ürünü satıyorsan eyw.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    2001 de karısının altınını bozup borsaya girenler vardı

8. Yav harbiden merak ettim sabahtan akşama kadar borsa şöyle boktan , şöyle leş vs diyip hala borsa ile neden uğraşıyorsunuz .
    Başka dallarda uğraşın , sayfaların %25 bu kişiler %25 aldığını sattığını koyarak mutlu olanla dolu.

Sayfa 982/1006 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •