Originally Posted by 2ileri1geri Citi yabancı bi bnelik peşinde.. şimdi burda kimsenin paçası 6,80den almayı yemez... kırılırsa cumburlop olma ihtimali var.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Kasa kirasıynan uğraşmayın, verin bana gözüm gibi bakarım, hergün tozunu alırım. uzun zamandır para sayamadık makina pas tuttu elimle sayar vakit geçerdi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Dolares 500e küçük kasa tutmuşsunuz. hepsi sığmaz ki Tavsiyem 500 euro kullanmanız böylece depolama kapasitesi daha fazla oluyor Depolama tavsiyesi değildir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by TÜRKOĞLU yok işime gelmez... shortları gaptırdım çünkü...böyle iyi hatta yukarı gitsin Ayhan başkana şikayet edeceğim. Başlık sahibi başlık ruhuna aykırı hareket ediyor diye. Ayı dedik, boğa çıktı. [emoji23] Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by JAS 6.40 isteriz. Hala %5.3 te hisse oranı. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi valla malda olanlar için kötü ama nakitte olanlar içinde iyi olur
Originally Posted by Dolares 500e küçük kasa tutmuşsunuz. hepsi sığmaz ki 400-500-600 dü fiyatlar orta boy tuttum... dolar olunca çok yere gerek kalmıyor. tl olsa yetmezdi evet.
Originally Posted by sindoma53 Biraz makinalar endekse hacim de şiki şiki ba ba yapsın 15.00-16 arası görüşürüz. Saat geldi bugun fazla çalışamadı makinalar thy,testçi,emlakçı,tüpçü ile bu kadar oldu.
bu 150 dklık macd kırılmalarından hep tırsmışımdır... benim grafta saat 16:25 de yeni çubuğa geçecek..
Forum Rules
Yer İmleri