Arama sonucu : 5197 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by GÖKAY5 Yazıyı Oku
    az once ızahnameyı yayınladılar.....sımdı yonetım kurulu toplanıp tarıh belırleyecek.bu tur sırketlerde yonetım kurulu olaganustu bır durum olmadıgı zamanlarda haftada bır gun toplanır..
    Bakalım o gunu mu bekleyecekler yoksa hemen toplanıp gunu belırleyecekler mı

Sayın Gökays,
    dün yayınlanan İzahname mi? Yoksa KAP bildirimi mi?
    Sanki Yönetim Kurulu toplanıp; rüçhan uygulama tarihini de içerecek şekilde İzahname yayınlaması olacak.
    Bu durumda, 10 günlük yasal azami süre o tarihte başlamaz mı?
    YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by mgus Yazıyı Oku
    sayın gökays,
    dün yayınlanan izahname mi? Yoksa kap bildirimi mi?
    Sanki yönetim kurulu toplanıp; rüçhan uygulama tarihini de içerecek şekilde izahname yayınlaması olacak.
    Bu durumda, 10 günlük yasal azami süre o tarihte başlamaz mı?
    Ytd.
    dun yayınlanan spk tarafından onaylanmıs ızahname.bılıyorsun daha oncekıler spk tarafından denetımden gecmemıs ızahnamelerdı.bu artık spk denetımınden gecmıs ızahname.yonetım kurulu ayrıca bu ızahname ıcın toplanmaz.yonetım kurulu artık sadece tarıh ıcın toplanır.

Spk'ca onaylanmıs ızahnamenın yayınlanmasından ıtıbaren der mevzuat.pazartesınden ıtıbaren baslar kısaca.cunku o gunu saymazlar.

Alıntı Originally Posted by GÖKAY5 Yazıyı Oku
    dun yayınlanan spk tarafından onaylanmıs ızahname.bılıyorsun daha oncekıler spk tarafından denetımden gecmemıs ızahnamelerdı.bu artık spk denetımınden gecmıs ızahname.yonetım kurulu ayrıca bu ızahname ıcın toplanmaz.yonetım kurulu artık sadece tarıh ıcın toplanır.

Spk'ca onaylanmıs ızahnamenın yayınlanmasından ıtıbaren der mevzuat.pazartesınden ıtıbaren baslar kısaca.cunku o gunu saymazlar.

Çok teşekkürler.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •