Konu açık faaliyet kârı süper fakat borç herşeyi bitiriyor.Zaten borca çare bulunsa kim bulur bu fiyata hisse.Fazla para risk demektir bu zamanda alırsan ve şirket düzelirse çok para kazanırsınız gerisi fasa fiso.
Konu açık faaliyet kârı süper fakat borç herşeyi bitiriyor.Zaten borca çare bulunsa kim bulur bu fiyata hisse.Fazla para risk demektir bu zamanda alırsan ve şirket düzelirse çok para kazanırsınız gerisi fasa fiso.
63 milyon kar 74 milyon döviz zararı.
İsot ve haramilerine söyle bundan sonra BİST de anca kendilerini düdüklerler. Bu cenabet hisseye ve sahiplerine 2018 de millete yaptıklarından sonra kimse gelmez ve gelmiyor ve gelmeyecek. Kendi bataklıklarında boğulacaklar, insanlara manşetlere çıkıp pazarlayıp sattıkları hisselerden elde ettikleri tüm paralar ahiretlerine ateş odunu olacak.
İsmet İnönünün sözü geldi aklıma “ Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yokturâ€
Tüm borsa yatırımcıları bilsin ki bu şirketin sahiplerinin bir eli daima sizlerin cebindedir ve borsada ki hisselerini kazanç kapısı bellemiş vampirlerdir. Çocuğunuzun çoluğunuzun ailenizin rızkını kaptırmayın bu aç kana susamış vampirlere. Bunlarda her türlü pislik var. Dikkatli olun
Serkalgo kardeş yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Artik burada başka konulara girmeyeceğim. Şirketin satilacağına inanıyorum ve satilana kadar buradayım.kimse yanlış anlamasın şirket satıldı demiyorum.satilacağina inaniyorum ytd.
Açıkçası bu borçla şirketin satılması veya ortak bulması biraz hayal olur. Eğer döviz inmeyecekse borclar için gelir bulunmak zorunda başka çaresi yok. Euro yükseldikçe zarar artmakta. Parite aleyhimize çalışıyor. Yeni siparişler ve süreklilik sağlanırsa bir ümit olur.
Yer İmleri