Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Fno ile tpc nin içinde ne var bilen var mı?
    FNO değişken fon. İçinde yerli hisse, altın, yabancı etf var.
    TPC fon sepeti fonu, hem TEB portföy hem de diğer şirketlerin fonlarını taşıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    FNO değişken fon. İçinde yerli hisse, altın, yabancı etf var.
    TPC fon sepeti fonu, hem TEB portföy hem de diğer şirketlerin fonlarını taşıyor.
    Tefaş daki dağılım
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TPC

Teb portföy deki dağım.
    https://www.tebportfoy.com.tr/tr-TR/fon/TPC

İkisi birbirinden farklı. Hangisini baz alacağız? Bildiğim kadarı ile tefaş ınki güncel

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Tefaş daki dağılım
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TPC

Teb portföy deki dağım.
    https://www.tebportfoy.com.tr/tr-TR/fon/TPC

İkisi birbirinden farklı. Hangisini baz alacağız? Bildiğim kadarı ile tefaş ınki güncel
    Kendi sitesindeki dağılım 30 temmuz diyor, tefas'daki daha güncel diye biliyorum. Hisse dediği byf sanırım, temmuz dağılımında %16,13 gmstr var. Son aydaki tırmanışın sebebi bu demekki.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yüksektir vardır bir nimeti, düşüktür vardır bir musibeti derlerdi eskiler.

Hatta meşhur trader'ın sözündeki gibi , ucuz alıp pahalıya satamazsın, pahalı al daha pahalıya sat.

Bankacılık sektöründe yukarı kımıldanma görmeden, düşüşün sonlandığı, konsolide olduğundan emin olunmadan girilmesi iyi fikir değil kanımca.

Elbette toparlanacaktır ancak bir trend oluşturmasını beklemek, diplerden daha yükseğe almak pahasına yeğdir diye düşünüyorum.

Ben bir yandan hisse de topluyorum ama endekse görece güçlü şirketlere, çok düşmüşlere değil, o kadar da düşmemişlere giriyorum hep, yukarı dönüldüğünde de farklarını gösteriyorlar genelde.

Kollektif zeka abartır ama nadiren yanılır. Bazen piyasanın hikmetinden sual etmemek gerek.

O fiyatların içinde geri döneceği şüpheli 0.60'dan hayrat gibi siyasi irade baskısıyla dağıtılan krediler de var, bir sürü başka faktör de var.

Bir de şu var tabi, hayatta en önemli iki kavram var elimizde , sınırlı, dönüştürülebilir ve değerli, biri nakit biri zaman. Çok uzun süre aynı fiyatlarda beklerken kaybetmediğini sananlar , aslında diğer metayı yani zamanı harcamaya devam ediyorlar.

22-23 sene önce ben üniversiteye girerken, hazırlanırken genetik mühendisliği geleceğin mesleği derdi herkes, hala geleceğin mesleği... O zaman o coşkuyla girenler o geleceği bekliyor hala.
    Bankacılık için de bir sene önce ucuz diyorlardı, hala ucuz.
    YAzdıkllarımı yorumladığınız için teşekkür ederim. Elbette dediğiniz bakış açısından da balmak gerek karar verirken.Ucuz olması alma sebebi olmamalı.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yüksektir vardır bir nimeti, düşüktür vardır bir musibeti derlerdi eskiler.

Hatta meşhur trader'ın sözündeki gibi , ucuz alıp pahalıya satamazsın, pahalı al daha pahalıya sat.

Bankacılık sektöründe yukarı kımıldanma görmeden, düşüşün sonlandığı, konsolide olduğundan emin olunmadan girilmesi iyi fikir değil kanımca.

Elbette toparlanacaktır ancak bir trend oluşturmasını beklemek, diplerden daha yükseğe almak pahasına yeğdir diye düşünüyorum.

Ben bir yandan hisse de topluyorum ama endekse görece güçlü şirketlere, çok düşmüşlere değil, o kadar da düşmemişlere giriyorum hep, yukarı dönüldüğünde de farklarını gösteriyorlar genelde.

Kollektif zeka abartır ama nadiren yanılır. Bazen piyasanın hikmetinden sual etmemek gerek.

O fiyatların içinde geri döneceği şüpheli 0.60'dan hayrat gibi siyasi irade baskısıyla dağıtılan krediler de var, bir sürü başka faktör de var.

Bir de şu var tabi, hayatta en önemli iki kavram var elimizde , sınırlı, dönüştürülebilir ve değerli, biri nakit biri zaman. Çok uzun süre aynı fiyatlarda beklerken kaybetmediğini sananlar , aslında diğer metayı yani zamanı harcamaya devam ediyorlar.

22-23 sene önce ben üniversiteye girerken, hazırlanırken genetik mühendisliği geleceğin mesleği derdi herkes, hala geleceğin mesleği... O zaman o coşkuyla girenler o geleceği bekliyor hala.
    Bankacılık için de bir sene önce ucuz diyorlardı, hala ucuz.
    Ne kadar güzel- Özet, ders olacak derli toplu bir makale , emeğinize sağlık- İzninizle bir çok grup da paylaşacağım, o kadar öz- net- ifadelerki bayağı bir tecrübenin yaşanmışlığın ürünü. Tekrar teşekkürler ,gönlünüze sağlık.

6.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    YAzdıkllarımı yorumladığınız için teşekkür ederim. Elbette dediğiniz bakış açısından da balmak gerek karar verirken.Ucuz olması alma sebebi olmamalı.
    Dostum, asla size karşı fikir olsun diye söylemedim. Keyifle okuyorum yazdıklarınızı, çok yararlanıyorum, sadece başka bir perspektifi açıklamak istedim. Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Dostum, asla size karşı fikir olsun diye söylemedim. Keyifle okuyorum yazdıklarınızı, çok yararlanıyorum, sadece başka bir perspektifi açıklamak istedim. Selamlar.
    Teşekkür ederim . Bilmuhakebele

8. bangaların fonlarına biraz mesafeliyim ( eurobond olanları ve bir endeksi replika edenleri hariç ) ... işte bu fikrimin bağlamsallığında qnb finans portföy yerine qinvest portföyün fonlarına bakabilirim yani finoğ yerine eyibe eyice değişkenleri tercih eyler idim ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •