Sayfa 123/996 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    sizde bu defolun gidinler ne kadar fazla.Afedersin kardeş burası senin tapulu mekanınmı ? Sahibi senmisin.Ağızlarda ciklet olmuş defolup gidinler.sizin derdiniz Akp falan değil sizin derdiniz inanan insanlar.Tahammül edemiyorsunuz ama edeceksiniz nedenmi çünkü bizde size ediyoruz.
    Neye inanan allah diyip cebini dolduranamı
    Allahı karıştırma yazılarında yorumunu yap yok ben yaparım dersen
    Kapı az ilerde güle güle

atmosfer dışına çıkılması için 12.192 km üzeri olması gerekiyor.yukarıda 120 km yazarken yanlışlık olmuş kusura bakmayın.
    Ancak “uzay†ifadesi ile çoğunlukla uzayın Dünya ve onun atmosferinin dışındaki kısmı kastedilir. Atmosferin en dış katmanı Dünya'nın yüzeyinden yaklaşık 960 kilometre yüksekte biter. Hatta 1000 kilometre irtifada bile Dünya'nın etrafında hidrojen atomlarından oluşan bir bulut tabakası bulunur.

bir milyon olmasın ?

3.  Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    aslında bu sorunun cevabı çok basit.yabancı teknik işlerde bizlerden çok daha bilinçli hareket ediyor.Aşağı yönde bir trend oluşumunu farkettiğinde yani teknikten gidişatı gördüğünden durumu satışla değerlendiriyor.Yarın bir gün yön dönersede bu sefer alış yönünde karar kılıyor.yani herşey trendlerin yapısına bağlı olarak gelişiyor.Bazen dolardaki şişirmeler bile aşağı harekete bir neden olması için yapılıyor.Atıyorum dolar 6.84 den onca zaman dururken biranda 7.40 seviyelerine doğru hareketlendirilmeside bir sebeptir.bir sebep yoksa hisseleri ya devre kesici ile durdurarak yada brüt takasa yada açığa satışa yasak hale getirerek önleyebiliyorlar.yani endeksi düşürmek için bir sebep lazımdı o sebepte dolar oldu.dolar kesilince akdeniz oldu covid 19 oldu.trend sonlanana kadar bu haberler bu gelişmeler bitmez.dikkat edin trend sonlandımı birandaolumlu haberler piyasaya pompalanır dolar düşer ve piyasa biranda alıcılı duruma geçer.Ben bunların hepsini trend oluşumlarına bağlıyorum.
    30 senedir yurt disinda yasiyorum, yabanci teknik islerde bilincli filan degil.

Sadece elinde cok guclu yazilimlar var, duzeni tezgahi kuruyor.

1999 dan beri Hisse net uyesiyim, ogrendigim o dur ki, bizim milletin yolunu bi acsalar, AB'ye uyelik gibi.

Ilk senede, sadece borsadan 50.000 dolar milyonerimiz olur.

Kimse de eline su dokemez.

Yasayip gormek lazim.

Dini konulara girmeyelim ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

son bir yıldır bu işleri bırakmıştım.yaratılış , dünya düzeni ve inanç üzerine bazı araştırmalar yaparak kafamada çözmekte zorlandığım sorulara cevap aradım.Şükür şuan istediklerimi buldum sayılır ama araştırmalar bitmez.Bu aralar çok nadir olsada amatörce çizimler yapıp paylaşmaya çalışıyorum.Çünkü bilginin paylaştıkca değer bulacağına inananlardanım.
    yaratılış hakkında benimde kafamdaki soruları cevapyalabilirmisin ?

6. Dont feed troll
    Cevap vermeyin azalarak bitiyorlar

uzaya canlı yollama 1946 senelerinde gerçekleşti diye biliyorum.

devir kaç olmuş hala dünya düzdü yuvarlaktı

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.aa.com.tr/tr/bilim-tekno...latildi/182321

Türksat 4A uydusunun yörünge uzaklığı tam 9373 km
    atmosfer dışına çıkılması için 12.192 km üzeri olması gerekiyor.yukarıda 120 km yazarken yanlışlık olmuş kusura bakmayın.
    https://popsci.com.tr/dis-uzay-nereden-baslar/

Bilim dünyasında atmosferin bitip,dış uzayın başladığı yer olarak 118 km ve 400 km olarak 2 farklı görüş var ama 9373 km uzakta yörüngesinde dönen Türksat 4A uydumuz her ikisinden de en az 23.5 kat daha uzağında yörüngesinde dönüyor.

Sayfa 123/996 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •