Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Anormal bir siyasi gelişme olmadığı taktirde CDS'lerimizin ya bu seviyelerde kalacağını yada azar azar düşeceğini düşünüyorum.
    Maalesef şu anda çok kötü durumda.
    Daha da kötü olması ne kadar mümkün bilemiyorum.
    O yüzden ben yerli eurobond fonlarını tutmaya devam edeceğim, hatta CDS durumuna göre takviyede yapabilirim.
    Ben orta uzun vade olarak tuttuğumdan her durumda mevduatın üstüne çıkacağını sanıyorum.
    Şu an %35 MK seviyesinde devam ediyorlar.
    Üstad TLE yi sattım. %10 net kâr var. Türkiye eurobondlarında daha %4 civarı (Brüt) ben de bir süreliğine beklemeyi düşünüyorum.Fakat faiz artırımı olursa eurobond değeri düşmez mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad TLE yi sattım. %10 net kâr var. Türkiye eurobondlarında daha %4 civarı (Brüt) ben de bir süreliğine beklemeyi düşünüyorum.Fakat faiz artırımı olursa eurobond değeri düşmez mi?
    Düşer, çünkü kur düşer, fakat ekonomik olarak beklenen gerçekleştiğinden CDS'lerede olumlu yansır.Oradan kurtarır.
    Ama faiz artışı çok sınırlı kalacak gibi belki de artışta olmayacak, kurun ufak ufak yükselmesine ses edilmeyecek
    Ben en az orta vadeli düşündüğüm için zarar etme yada mevduat altı kalma ihtimalinin hiç olmadığını düşünüyorum.
    Ama siz ağırlıklı olarak o fonlardaysanız karı tamamen yada kademeli olarak alıp kenara çekilip durumu izlemenizde doğru olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Düşer, çünkü kur düşer, fakat ekonomik olarak beklenen gerçekleştiğinden CDS'lerede olumlu yansır.Oradan kurtarır.
    Ama faiz artışı çok sınırlı kalacak gibi belki de artışta olmayacak, kurun ufak ufak yükselmesine ses edilmeyecek
    Ben en az orta vadeli düşündüğüm için zarar etme yada mevduat altı kalma ihtimalinin hiç olmadığını düşünüyorum.
    Ama siz ağırlıklı olarak o fonlardaysanız karı tamamen yada kademeli olarak alıp kenara çekilip durumu izlemenizde doğru olabilir.
    Finans merhaba. Amerikan hisse senedi piyasasında Dow jones ve Nast** dan hangisi hagi hisseleri kapsıyor? ve de Yatırımcılar tarafından yine hangisi dikkate alınıyor? Bu bağlamda bizdeki yabancı hisse fonlarından hangileri bu piyasalara yatırım yapıyor? Bu konularda bilgin var sanırım. bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans merhaba. Amerikan hisse senedi piyasasında Dow jones ve Nast** dan hangisi hagi hisseleri kapsıyor? ve de Yatırımcılar tarafından yine hangisi dikkate alınıyor? Bu bağlamda bizdeki yabancı hisse fonlarından hangileri bu piyasalara yatırım yapıyor? Bu konularda bilgin var sanırım. bol kazançlar
    Nasdag teknoloji ağırlıklı
    Dow genel ağırlıklı

AFT ve YAY nasdag
    AFA genel

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Nasdag teknoloji ağırlıklı
    Dow genel ağırlıklı

AFT ve YAY nasdag
    AFA genel
    Sağol. O fonların getirisi iyi ama onlar da çok volatil. Gerçi AFA biraz daha iyi gibi ama. Peki getirisi iyi olan bu GBC fon hangi tür hisseleri portföyünde bulunduruyor? Ve sana göre bunların içinde en iyisi hangisi? Tabi bir de YAY var ama grafiği testere dişi gibi. Ona da yürek dayanmaz ya. Görüşlerini alayım? Ve de iyi haftalar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •