belkide bütün baskı, Rafeba,için elindeki lot miktarı ile hisseye yön verebilir anlamından çekinip bezdrme olabilir, 3/5 bin lota ses etmezler ama büyük oldumu ıllaki bezdirme olur
belkide bütün baskı, Rafeba,için elindeki lot miktarı ile hisseye yön verebilir anlamından çekinip bezdrme olabilir, 3/5 bin lota ses etmezler ama büyük oldumu ıllaki bezdirme olur
Tabloda 3.70 gösteriyor,3.65 yaptırdılar,temennim 3.75 tavan,bunun üstünü yazmayacağım,namızsızlar burayı ve investingi takip edip ona göre hareket ediyorlar.
Bu patron bozuntuları eğer hisselerine sahip çıksalardı şu an 4-5 arasında hareket ederdik...neyse 4 üstüne atsın sonra ne olacaksa olsun artık,çünkü çok sıktılar.
Galiba RTALBI takip ediyor,52 tavandan döndü o,onda çok az lotum vardı riskli diye pek girmedim,onda maliyetim 42 falandı,ondan alacağıma bundan alırım daha iyi,bunda 5 dakika sonra herşey belli olur,temennim tavan çekmesi,tabiki kr realizelerinide unutmamak lazım,nede olsa 3.20 göstermişlerdi,tradeciler mutlaka bunu fark tmişti,buna tepeden atlamasaydık aynisini bende yapardım.
Yer İmleri