Sayfa 199/602 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Arkadaş 1 ay önce de ALARK forumunda 2-3 yillik planlarini sayfa sayfa paylasip pohpohlayip sonra da bir anda AKSEN forumuna dadanmiştir. İsteyenler ALARK forumunda temmuz yorumlarina bakabilirler. Ne pohpohlamalar ne pohpohlamalar . Belliki girdiği hisseyi sanki APPLE hissesiymiş gibi güzel güzel ama ezber bir dille övme gibi bir amaci oluyor sonra da bir anda ortadan yok olup baska hissede beliriyor. Aklima eskiden krallarin yalakalari olurmuş ya, her gelen kralı övüp övüp bitiremezmiş; onlar geldi aklima. Hep çıkar hep çıkar . İnsanoğlu işte, her türlüsü var .

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın, neva91 iki yıl öncede böyle yapmıştı Aksen çok iyi olacak diye devamlı pozitif haberli pompaladı sonra Karabatak gibi kayboldu. Sonuç biz malda kaldık, parasever satmış ne hikmetse.
    Siz çok kolay çözmüşünüz olayı ben duygusal davrandım çok zarar ettim.
    Saygılar.

G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. : *Aksa Enerji/Tezel: Özkaynağımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz, sonucun hisse performansına olumlu yansımasını bekliyoruz- Bloomberg HT

3. İzleyemedim link varmıdır...
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    : *Aksa Enerji/Tezel: Özkaynağımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz, sonucun hisse performansına olumlu yansımasını bekliyoruz- Bloomberg HT

4. 9 : *Aksa Enerji CFO'su Tezel: Net kar marjı 2. çeyrekte %9'a çıktı- Bloomberg HT

buradan yola çıkınca 2021 yılında edebileceği karı bi düşün piyasa.

5.  Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    İzleyemedim link varmıdır...
    şu an göremiyorum, bir süre sonra koyarlar diye düşünüyorum.

6. allah belanızı versin
    hiç mi hesap kitap bilmezsiniz
    zorenin 2 milyar dolar civarı borcu var
    o gidebiliyor
    korktuğum şey
    her satıp arkasından seyrettiğim hsse gibi
    gene ben kafayı sıyırıp satacağım
    ondan sonra gidecek.
    hisse dediğin prim yapmalı, çok kıymetli imiş neyime yarar
    Son düzenleme : dobra; 18-08-2020 saat: 19:12.

7.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    zorenle aksen mukayese
    zoren borç 12.865 milyon, aksen 3.022 milyon
    ciro
    zoren 4 milyar tl................aksen 3.466 milyar tl
    kar
    zoren 40 milyon tl.............aksen 222 milyon
    piyasa değeri
    zoren 4.640 milyar...........aksen 2.834 milyon

piyasa değerlerine borçlarını koyunuz
    piyasa bunu göremeyecek kadar körse yapacak bi şey yok.

patron ne yapsın, piyasa da hisse seçmeye çalışan ky ne yapsın.
    Borsa da hisse fiyatlamaları sadece kağıt üzerindeki finansallardan ibaret değil... Bir çok bilinmeyeni mevcut.. Büyüme potansiyeli, yatırımları, hikayesi... İçinde olduğu sektörün ileriki yıllarda konjektürel olarak ne durumda olacağı, vs...

Benim şahsi fikrim iki şirketin de hikayesi farklı ve baktığım zaman her iki şirketi de ucuz buluyorum...

Bir de şu var.. Ben her zaman fiyatların temel verilerden önce geldiğine inanırım...

Bugün beğenmediğiniz şirket 1 -2 yıl sonra, Çok iyi finansallara erişebilir... Tabii genel yatırımcı kitlesi tren 7-8 istasyon gittikten sonra ancak bunun farkına varır...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Borsa da hisse fiyatlamaları sadece kağıt üzerindeki finansallardan ibaret değil... Bir çok bilinmeyeni mevcut.. Büyüme potansiyeli, yatırımları, hikayesi... İçinde olduğu sektörün ileriki yıllarda konjektürel olarak ne durumda olacağı, vs...

Benim şahsi fikrim iki şirketin de hikayesi farklı ve baktığım zaman her iki şirketi de ucuz buluyorum...

Bir de şu var.. Ben her zaman fiyatların temel verilerden önce geldiğine inanırım...

Bugün beğenmediğiniz şirket 1 -2 yıl sonra, Çok iyi finansallara erişebilir... Tabii genel yatırımcı kitlesi tren 7-8 istasyon gittikten sonra ancak bunun farkına varır...
    Zorendeki fiyatlamanın şu an iştirak halka arzı hikayesi sebebiyle olduğu bilinen şey
    ne kadar para toplayacağı, onu nerede kullanacağı daha netleşmiş değil.
    Kağıt üzerinde dediğiniz şey bir insanın hasta olup olmadığını isteyen kuruma göstermek için yaptırdığı tüm tıbbi testler gibidir
    ikisi arasında mukayese edilemeyecek bir fiyatlama var, yaptıkları cirolar ikisinin denk firmalar olduğunu göstermeye yeterli
    tüm bu söylediklerim hisseyi uzun süre taşıyacağım anlamına gelmez, ben onu beceremiyorum.
    2 market düşünün, ikisininde ciroları aynı, biri gırtlağına kadar borçlu, birisinin borcu yaptığı işin yanında devede kulak.

Sayfa 199/602 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •