24.07.2020 miliiyet haber
DenizBanktan yapılan açıklamaya göre, Deniz GYOnun villa, rezidans ve otel bölümlerinden oluşan ve ilk karma projesi olan Le Chic Bodrumun işletilmesi konusunda, Kaya Palazzo oteller zinciri ile mutabakat sağlandı.Yarımadanın güneyinde Asarlık Bölgesinde kendisine ait 200 metre sahili bulunan, dört mevsim yaşanabilir şekilde özel mimariyle tasarlanan Le Chic Bodrum, 8 villa, 86 rezidans ve otel kısmından oluşuyor. Açıklamada, Anlaşmayla proje içerisinde yer alan otel bölümünde Kaya Palazzo Resort & Residences Le Chic Bodrum markasıyla ve Kaya Palazzo deneyimiyle yüksek kalitede konaklama hizmeti verilecek denildi.
Anlaşmanın imza töreninde konuşan Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve DenizBank Yönetim Kurulu Üyesi Tanju Kaya, projenin yatırım tutarının, arsa bedeli dahil olmak üzere 500 milyon lirayı aştığını söyledi.
Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya da otel bünyesinde sundukları hizmetlerin site rezidans ve villalarında tatil yapan misafirlerin kullanımına da açık olacağını belirterek, bu konseptin Bodrumda bir ilk olduğunu aktardı
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Bügun içim daha rahat hisseye manidar bir baskı yapıldıgı belli yönü balinlar belirleyecek küçük balılar akıntıya dikkat etsin sağlam dursun...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Alış satışları atacağım ama sitede yeni üyeyim diye olmuyor sanırım
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri