Sayfa 65/263 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Bence de bilanço beklentilere yakın geldi. Şirketin kasasında yaklaşık 100 milyon civarı nakit te birikmiş durumda. Genel kurulda Serdar Bilgili grubu temettü için bastıracaktır. Temettü vermez ise de yeni bir yatırım vb olumlu bir karar da çıkabilir. Ayrıca bu bilançoda, İştirakleri sayesinde şirketin her yıl 60 milyon civarı bir kar getirebileceği ve Tekstil tarafının etkisinin fazla olmadığını da görmüş olduk.

Alıntı Originally Posted by insanol34 Yazıyı Oku
    Ben yine tekrar edicem ama ben genel kuruldan gündem dışı bomba haber bekliyorum.ytd
    sürekli söylüyorsun,eğer öyle birşey çıksın, seni buradan büyük harflerle tebrik edeceğim.

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Arsan Doğalgaz ve Elektrik Dağıtım A.Ş olsa mesela kulağa daha hoş geliyor. :) Farklı fikirler de olabilir tabi..
    o zamanda adı tekstil olanlar gider :)

bizde enerji firmasıyız ağalar,hazır güzel bilançoda gelmişken bi el atın artık. hatta el bile atmasanız hisse gider fizana köstek olmayın yeter.

bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz.

BORSA İSTANBUL'DA ENERJİ ŞİRKETLERİ DEĞER KAZANDI
    Borsa İstanbul'da enerji şirketleri yükselişe geçti. Ak Enerji, Aksa Enerji, Ayen Enerji, Aygaz, Tüpraş, İpek Doğal Enerji, Petkim, Zorlu Enerji gibi sanayinin önde gelen enerji şirketlerinin hisse senetlerinde yukarı yönlü sert hareketler yaşanarak yüzde 5'leri aşan prim görüldü.

5. Tekstil kısmının bilanço üzerinde etkisi az demiştim ama bilançoyu incelediğimde tekstil kısmında geçtiğimiz 6 aylık döneme göre 17 milyon TL olumsuz yönde fark tespit ettim yanılmıyorsam. Yani pandémi olmasaydı 50 milyon civarında bir bilanço gelmiş olabilirdi.

Ama bilanço herşeye rağmen çok iyi. Arsan'ın tahtası sahipsiz olduğundan kısa vadede hisse fiyatlarında fazla birşey olmayabilir ama uzun vadede yatırım yapılabilecek bir şirket olduğunu son dönemlerde sunduğu bilançolarla kanıtladı.

6.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Tekstil kısmının bilanço üzerinde etkisi az demiştim ama bilançoyu incelediğimde tekstil kısmında geçtiğimiz 6 aylık döneme göre 17 milyon TL olumsuz yönde fark tespit ettim yanılmıyorsam. Yani pandémi olmasaydı 50 milyon civarında bir bilanço gelmiş olabilirdi.

Ama bilanço herşeye rağmen çok iyi. Arsan'ın tahtası sahipsiz olduğundan kısa vadede hisse fiyatlarında fazla birşey olmayabilir ama uzun vadede yatırım yapılabilecek bir şirket olduğunu son dönemlerde sunduğu bilançolarla kanıtladı.
    Kapalı fabrikaya masraf yazmışlardır eve aldıkları ekmeği bile bu şirkete masraf gösteriyorlar.Zaten bu temettuleri bilançoda erittikleri yer tekstil kısmı yoksa para çuvalla geliyor.ytd

7. Aramızdan genel kurula katılacak varsa, Şirketin ünvanının Arsan tekstil,enerji yatırım AŞ olarak değiştirilmesini gündeme getirebilir.

yine değişen bişey yok. kırmızıyı gördü indirdi şalvarı. şimdi uğraşki yukarı çıksın.

Sayfa 65/263 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •