Sayfa 330/996 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Alan global ise yarın büyük ihtimal verir.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tek yönlü oynayan Citi ve HSBC genelde.

Bir hissede gün içi 50 milyon üzeri pozisyon açan pek kurum yok, mutlaka karşı tarafı ayarlaması lazım.

İş yatırımın son zamanlardaki hareketleri bende badem ekibine dahil olduğu izlenimi verdi. Herif, Yatırım finans yerine İş Yatırım'a geçmiş olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

aklıma hep ne geliyor.. hani şu büyük oyuncu dedikleri ensesi kalın para babaları varya, eğer bunlarda hala kandırılıp ağlaşıyorlarsa varya, bana göre bunun tek sorumlusu piyasaya sürdükleri sistemler. biri elime geçmiyorki, gel lan buraya sağmalık bak o öyle olmaz böyle olur angut diyesim geliyor. yok canım dermiyim onu. sağılsın dursun alışmış nasıl olsa onlar neyse miktir ette.. azcık yarım aklıyla çoluğunun çocuğunun rızkını getirip borsaya basanlar varya.. alacaksın eline bir kütük yenmi yemenmi valla yaparım. çünkü eşi kanser hastası iken ilaç parasını borsaya basanları biliyorum. ama bunu burda herkes usta diye yazıyorum. yoksa neyime gerek. varsada kusura bakmasın yalancı pehlivanlar gibi kıspet giyip ortaya çıkmayacak

3. credit toprakta kaptırdığı malı yerine koymaya kalkarsatahta 100 lirayı aşar

4. Bugünkü yaşanan spekülasyonun dikalasi bence cuma günü söylenmesi uygun bulunan haber neden şimdiden müjdelenir?? Ayrıca Dow dax bıçak sırtında benzini bitmişken vs bilanço sezonunun bitmesi gibi içeriye alınmış onca ky varken onsun suzuluşü bizim dışarıdan erken ayrişarak düşüşümüz gibi vs pis kokular geliyor leşden.

5. reis belki cumaya parlementer düzene geçeceğiz haydii seçime de kuzular diyebilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Açık yapılırsa öperler.hemde sabah seansı öğleden sonraya haber ile katmerlenir.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EKGYO da citi alımı vardı, alım satım karlı olmuyor diye bulaşmadım. 1,98 den almış, satanlar sonra yerine koymak için birbirini ezmiş 2,06 kapanmış.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    akbank trendde, garan trendde, halk trendde, vakıfta trendde. ama trendleri kırmamışlar. bi tek işc kırmış gibi.

vakıf bu coşkuda mubarek 10 günlük ortalamayı bile zor görmüş.

Formasyon deveye benzemiyo mu? İnternette var, vomiting camel formation mu neydi adı. Biraz dalgaya alıyolar nette ama bir çok grafikte görmüştüm bu tip oluşumları. Belki bir gün teknik yazar.

Alırken güzelde
    Satarken herkes merdiven altına saklanıyor...
    Tupras 89 telden, bi kaç günde
    74e kadar geldi..
    Bugün tavana giderken bu aptal yatırımcıya sormalı..
    Kardeş 3 gün önce neredeydin?

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 330/996 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •