Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
Sabırla bekliyormusun yoksa bu son yazıdan da anlaşılacağı gibi satıp başka limanlara mı yelken açtın hangisi?Sende bir karar ver alınca ayrı yaz satınca ayrı yaz burada bulunan seni çok sevenlere biraz ayıp olmuyor mu?

Bir de birşeyi de önce bil olmadan önce dişimizi kıralım.Madem o kadar çok biliyordun bu vuk & ufrs olayını ki zaten aslında çok iyi bilmen lazım milleti bilanço gelmeden uyarsaydın ya yeni demirlediğin limanda.Ama bunu bilmediğini ben zaten çok iyi biliyorum.Sonra işini yap işini bunlarla uğraşacağına yoksa yeni demirlediğin limandaki iştiraklerden sorumlu direktöre dönücen.Haydi hayırlı işler.
Burasi bati forumu olmasina ragmen baska kagida gonderme yapiyorsunuz hem de baska bir kisiyi elestirerek...siz bu kadar cok bilgi sahibiydiniz de bati da neyi degistirebildiniz...hem de bati da kagitlarimi artirmam sizin feyyaz beye guvendiginizi yazan o kadar yazilariniz nedeniyle oldu...ben kucuk bir yatirimciyim sayenizde uzuuuuuuun yatirimci oldum...biraz da aynada kendinize bakin lutfen...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.