Tcmb: Zk kararıyla piyasadan 17 mlyr tl, $8,5 mlyr çekilebilir
Tcmb: Zk kararıyla piyasadan 17 mlyr tl, $8,5 mlyr çekilebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
14 Ağustos işlem haftasında yabancı yatırımcı net 695 milyon dolarlık menkul kıymet sattı.
Merkezin brüt döviz rezervleri 14 Ağustos işlem haftasında 1 milyar 200 milyon dolar düşerek 45,4 milyar dolara geriledi. Aynı haftada toplam rezervler, 3 milyar 630 milyon dolar azalışla 88,19 milyon dolara geriledi.
Yazar: Şenay Şerefoğlu
https://tr.investing.com/news/econom...r-oldu-1999228
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın açıklayacağını söylediği müjdeyi cuma namazı sonrası İstanbul'da duyuracağı öğrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ankara Valiliği: Son zamanlarda ormanlık alanlardaki pikniklerde yakılan mangalların bitki örtümüzü tehlikeye attığı gözlenmiş bu nedenle ilimizde belirlenmiş alanların dışında her türlü ateşin yakılması yasaklanmıştır
Dün 1303 olarak açıklanan yeni vaka sayısı bugün 1412 olarak açıklandı .. Düne göre 109 artış var ..
Günlük veriler :
![]()
Yer İmleri