Sayfa 406/650 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by GÖKAY5 Yazıyı Oku
    tek fıyat cezası geldıgınde '' bedellı sermaye arttırımı sonucunda varsa olusacak yenı paylara da TEK FIYAT uygulanır'' ıbaresı var mı yok mu ? Ona bi bakarsak..........
    Brütte uygulanır ibaresi yok ancak dzgyor da brüt uygulanıyor son sözü uygulama ile göreceğiz gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Dr baz Yazıyı Oku
    Brütte uygulanır ibaresi yok ancak dzgyor da brüt uygulanıyor son sözü uygulama ile göreceğiz gibi
    brut olması muhtemal fakat, tek fıyat olmayacaktır. megapda olmadı tek fıyat ama brut dewam
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    brut olması muhtemal fakat, tek fıyat olmayacaktır. megapda olmadı tek fıyat ama brut dewam
    Katılıyorum. En kötüsü kör havuzu olması derinlik ve emirler görünmeyince borsa olmuyor pek spk nın işleri)

4. Serbest marjda görmeden ne yapacağız böyle saçmalık olurmu yanılıyormuyum

5.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Arkadasın yazdıgını bılgıclık olarak görmeyin, bır taş attı, açıp kap haberını okuyun. el alıssın araştırmadan zarar gelmez. yaptıgı paylaştıgı haberlerı bır malı muvasir olarak gordugunu söyluyor ve ben takdır edıyorum...
    Ben de kendimce gerektiği kadar araştırırım, burası da kendi bilgilerimizi birleştirip fikir alışverişinde bulunduğumuz dağarcığımızı artırdığımız bir yer. Arkadaş doğru paylaşımlar güzel bilgiler veriyor olabilir ona minnet duyarız, ancak kinayeli söleyiş tarzı hoşuma gitmedi. Neyse uzatmiim benim bildiğim bana yetmez. Hayırlı kazançlar olsun.

6. tahta 10 bin lotla her yöne gidiyor ortada dönen 10 bin lot var Patron mal verse 100 bin lot verse çok fena düşürürler böyle kağıtları ama mal vermiyor Patron bunda demek küçük yatırımcı yı seven bir Patronları var bu hissede

10 bin lotu kim alıyorsa tavan tavan gidiyor kim satıyorsa taban taban sonra yine tavan oluyor

7.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    ben de kendimce gerektiği kadar araştırırım, burası da kendi bilgilerimizi birleştirip fikir alışverişinde bulunduğumuz dağarcığımızı artırdığımız bir yer. Arkadaş doğru paylaşımlar güzel bilgiler veriyor olabilir ona minnet duyarız, ancak kinayeli söleyiş tarzı hoşuma gitmedi. Neyse uzatmiim benim bildiğim bana yetmez. Hayırlı kazançlar olsun.
    abıcım gec kaldınız bız her bılgıyı ozelden verdık herkese...
    Baska forumlara gidip konularla degıl kısılerle ugrasmaya devam........

Kentten sonra yatırım hazırlıgı ıcerısınde olan fırmayı ozelden kendı aramızda konusmaya basladık bile.

Gec kaldınız anlattık olacakları.. hazır herkes fişek gibi.

Size kişilerle uğraşmaya devam.Biz konularla ugrasmaya devam.
    Son düzenleme : GÖKAY5; 21-08-2020 saat: 09:03.

8.  Alıntı Originally Posted by GÖKAY5 Yazıyı Oku
    abıcım gec kaldınız bız her bılgıyı ozelden verdık herkese...
    Baska forumlara gidip konularla degıl kısılerle ugrasmaya devam........

Kentten sonra yatırım hazırlıgı ıcerısınde olan fırmayı ozelden kendı aramızda konusmaya basladık bile.

Gec kaldınız anlattık olacakları.. hazır herkes fişek gibi.

Size kişilerle uğraşmaya devam.Biz konularla ugrasmaya devam.
    yatırım hazırlığı içerisinde olan hangi şirket söyle de biz de bilelim

Sayfa 406/650 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •