Ülkemizin
Yıllık ortalama gaz ithalatımızın 20 milyar dolara yakın olduğu yazılıyor,
Evler , otolar, özelleklikle, Dev sanayi şirketlerinde, elektrik üretiminde yada sanayi fabrika fırınlarında enerji üretimi için doğalgaz kullanılıyor.
Bulunan doğalgaz ile 20 milyar dolarlık ithalattan kurtulunacak, Avrupaya ihracat başlayacak, cari açık kapanacak, bir Enerji üssü ülke olacağız.
Tekrardan, vatanımıza milletimize ülkemize hayırlı olsun.
Sırada petrol var. Onu da bulduk mu
Ver elini Münih.
Bu şartlarda, döviz e olan talep azalır, ve dövizde büyük sert düşüşler olası.
Düşük faiz ortamında , tüm oklar Borsayı gösterir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
TCMB bir haftalık TL swap faizini %9,75'e yükseltti, önceki %8,25-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakalım bugün gaz kaçağı olacakmı,dolar 10 puan düştü,tekrar yükselişte,dünde aynisi olmuştu,arkadaş bu ülkeye döviz girdisi lazım acele olarak,herşey dövize endexli,bu enbexsi geçmiş hükümetler getirmediye,125 milyar dolar dış borcu kim yaptı 430 milyar dolar,bu bilinen,bilinmeyen ne kadar ???
Bu iyiydi gerçekten...embesilin dünya görüşü embesil olması gerçekliğini değiştirmiyor,tost büfesi işleten arkadaşın dükkanını ziyaret ettim,ikimiz dede maske var dükkan küçük ama mesafe en az 3-4 metre,tam o sırada üst katta çalışan kuaför kız geldi,tabi ki maske yok,beni görünce kolundaki maskeyi ağzına taktı,kendisi arkadaşın çok eski müşterisi bende oradan tanıyorum,hadi çay söyleyin dedi,arkadaş;yahu tatilden geldin dibimde çay içeceksin ben dışarı çıkayım deyince(zaten ben dışarı çıkmıştım)ben darılıyorum böyle yapmanıza deyip gitti..
Daha sonra arkadaşın eşine;ben bu hastalığa inanmıyorum,başımızdakiler biz evlere tıkılalım onların istediği gibi yaşayalım diye bu hastalığı uyduruyorlar demiş,tamamen ters dünya görüşlerinde olmalarına rağmen aklıma nedense Dilipak geldi,oda millete dilekçe dağıtıyordu,okulda çocuğuma maske istemiyorum,aşı istemiyorum diye..![]()
Yer İmleri