Sayfa 475/996 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bize acil döviz lazım

rezervleri rezerv hali ile hemen satabilirizde uruslara.

bukezde biz deriz sen istiyor gaz verecek 100 bin daha.
    gaz çıkarıyoruz ya
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    2.30 danmı aldın önemli değil 5 tl olacak ver zarına şimdi millet ürksün girmesin sonra zaten sokmayız olabilir. ytd.
    Elimde sadece Tüpraş-Tekfen-Aselsan var.
    Almak için bakıyorum ama 2,15 üstüne kırarsa almayı düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    peşin satarlarsa birilerine hiç şaşırmam... şaka değil bence bu yani...
    bende şaka yapmadım zaten. şuan satacak birşeylerimiz olsa anında satarız

unakıtan gibi anasını bile satarım diyodu

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hikayesi olmayan bir ülkeye hikaye yaratılıyor söylenen ciddi rezerv ayrıca 7 sene olayı farklı havzanın durumu ile alakalı süreç sabah bir uzman 18 aydan bahsetti.Mesala Akçakocada %5 doğal çıkıyor çıkan yer buraya yakın ise bağlantıda olabilir deniliyor.
    Bakalım memleket için hayırlı olsun.
    hikaye önemli.

ab sürecinde olduğu gibi. bisti götüren şey hikayedir hisseleri de. ummadık yerlere gider hikayesi sağlamsa hissenin.

ancak dolar hikayelere bakmıyor. borçlar hikaye ile kapanmıyor

5. Bugün 1200 leri görebiliriz arkadaşlar.. dikkat... kısa ultra tehlikeli... bunların sağı solu belli olmaz
    bütün göstergeler güçlü al da...(günlük, saatlik, 2 saatlik, 3 saatlik, 4 saatlik)

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Biz alacağımızı aldık. Alan da kazansın, sevaptır yahu
    Bakalım inşallah pişman olmayız..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

aranızda "DİDİM"" de yaşayan varmı? tatile geliyorumda... bu arada ne olacak böyle? saat 14.00 mb kararı. saat 15.00 cbaşkanı sürpriz açıklaması. oyunun içinde olanlar zar atıyorlar bana göre

ben bazı sahısların konuşmalarına bakıyorum: berat.. hikaye anlatıyor.. diğeri, mr erdoğan, buzdolabı uzerinden komedi gelişmişlik analizleri yapıyor..

şimdi iki gundur diğer bir komedi sergileniyor..müjdeli haber..yaw ne olabilir.. adamlar buzdobını bile müjde sanabilecek bir zihniyetteler.. bu ikisine inanan bence yolda kalır.. ama tercih elbette kişilerin kendisinindir.. haaaa "viop inanıp inanmamaya bakmaz" denilebilir..doğru.. ama ne zaman blöf yaptıklarını anlamaya çalışmazsak zaten o masadan hemen atarlar adamı dışarı.. tatilde bunların saçmalıklarını duymayacağım diye seviniyordum ama yine fazla gürültü yaptılar duymamak mümkün değil..hahahahha...
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 475/996 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •