Sayfa 479/996 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Dün petkm ve tuprs da 9 milyara yakındı hacim
    Şuanda 4 milyar sadece ikisi.

2. Ülkenin istikrarı geleceği müjdelere kaldı..yılbaşına açıklasalar müjdeyi de piyasa hep böyle olsa😆
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bunların yaptığı uyanıklık neydi ?: durmadan doları satarak fiyatları yapay biçimde aşaği çekmek, böylece "dolar" alan yerliyi resmen ifade ettikleri biçimiyle pişman etmekti..ama hesapları ters tepti, doları kontrol edemediler.. üstelik dolar 5.30 lara kadar bastıkları seviyelerden tekrar geri geldi..

bu süreçte ne oldu peki ?? doları düşürmek için dolar sattılar.. rezervler eksi oldu.. şimdi doları düşürmek için dolar satabilirler mi? ne kadar süreyle yapabilirler ?? ve eskisi gibi güçlü biçimde yapabilirler mi? hareket alanları ne kadar ?? cevapları siz verin..

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Satar niye satmasın dth lar olduğu müddetçe satar. Dth lar bittiğinde satamaz. Kafaya koydular 7 altina itekleyecekler bunun icin ne lazim dolar. Oda zaten elinde zk lar ile istediği doları sistemden bulabiliyor. Oynadıkları oyunda problem eksi rezerv dth dan büyük olursa problem çıkarır gibi duruyor.
    eksi rezervin miktarı arttıkça halk nezdinde başka psikolojik faktörler devreye girmez mi?? yerli basını kontrol ediyorlar ama ülkemizdeki değerli diğer analistler ve reuters gibi kurumlar üzerinden bir şekilde gidişat ortaya çıkar.. o nedenle satışı abartamazlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    Bor işletme tesisleri kaldı...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    13 tane de şeker fabrikası var...

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Para sayma makinası rica ediyorum 😃

bir ortalama sayesinde mi işlemlere yön veriyorsunuz ...

doviz artı , borsa eksi kapatır..
    döviz artışı kadar borsa eksilisi olur.. ytd
    düşündüm ; sesli..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

bir tarafın zengin olacağı
    bir tarafın batacağı

yada 2 tarafında batacağı saatlere gidiyoruz

8. Pala bedava para veriyor dediniz. Pala beni çağırdı gel sana da para vereyim dedi. Bende koşarak gittim gel şu çalı arkasına kimse görmesin. Ula. Orda düzdü beni. Canım çok acıyo. Bu bozkurt varya yaktı beni.

Sayfa 479/996 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •