Sayfa 497/996 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop - XXIII

Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac, ülkedeki tüm askeri güçlere derhal ateşkes ve askeri operasyonların durdurulması talimatı verdi.

Libya Hükümeti'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Serrac, "milli ve siyasi sorumluluğunun, ülke ve bölgenin içinde bulunduğu durumun ve salgın şartlarının gereği olarak, ülkedeki tüm askeri güçlere derhal ateşkes ve askeri operasyonların durdurulması talimatı" verdi.

Serrac, fiili bir ateşkes için Sirte ve Cufra'nın silahtan arındırılmış bölge olması gerektiğini açıkladı.

Libya Başbakanı, nihai amaçlarının, tüm Libya topraklarının egemenliğini sağlamak, yabancı ve paralı askerlerin ülkeden çıkması olduğuna dikkati çekti.

Petrol saha ve limanlarında üretimin yeniden başlaması gerektiğini vurgulayan Serrac, petrol gelirlerinin "Ulusal Petrol Kurumu'nun (NOC) Merkez Bankası'ndaki özel hesabına yatırılmasını, Berlin Konferansı'ndan çıkan kararlar doğrultusunda kapsayıcı siyasi düzene ulaşana ve Birleşmiş Milletler (BM) ve BM Libya Destek Misyonu'nun yardımlarıyla şeffaf ve iyi bir yönetimin sağlanana kadar bu gelirlerde hiçbir tasarrufta bulunulmamasını" istedi.

Son olarak Serrac, tüm Libyalıların üzerinde anlaşacağı anayasa hükümlerine uygun olarak, başkanlık konseyi ve genel seçimlerin gelecek mart ayında yapılması çağrısında bulundu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu öğretilmiş çaresizlik gibi bir şey ya...valla...aslında beyin olarak yapacak güçtesin ama MALİYET diye zihninde o kelime seni durduruyor...bu işin sonu yok ki...maliyet de bırak maliyet de bırak...bu böyle olursa biz hiçbir zaman üretemeyiz...bunu yıkmamız lazım...yoksa hep montajcı kalırız...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    YAPMAK İSTEMİYOR !!!

rekabet gücün yok. yapsanda merso parasına satabilirsin ancak bu maliyetlerle.

onuda alacaksa ben zaten mersoya binerim der daha iyi. sen asıl fiyatları açıklanınca görecen süprizi yerli otonun

yapmak yerine dışarda satılanı getir 30 bin erodan . bas etiketi 30 bin ero üzerine ötv diyerekten. cartı curtu 100 bin eroya sat burda

maliyetin ne bir etiket parası

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar bitmez abi, hergün para dağıtıyorlar burda zaten. ücbej gademe deyip geçme, hergün sürekli olursa günlük üc gademe den haftada 15 gademe ediyor ayda 60 gademe ediyor.
    halkı 5,10 larda almıştım satmasaydım yüzde 10 kar bu aralar biraz sabırsızlık var ondan galiba.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. şu anda o arabanın motorunun bosch dan alınması elektirik motoru üretilemeyeceğinden değil 10000 lerce üretilebilecek bir üretim kapasitesinin olmadığından

yani o araba

işte yerli oto ürettik demek için yapılmıyor, içte ve dışta satılacak onun için yapılıyor ve taleplere hızlı cevap verilmek zorunda

zaman içinde gelen taleplere ve üretim kapasitendeki artışa ve arttırılabilirlik kapasitesine göe o da yerli üretilir

her türlü marka hakkı sende ise bugün bosch dan alırsın yarın kendin üretirsin

motoru yerli yaptın diyelimki yapılır istense

bilmem nereden 10000 sipariş gelse ne yapacan , 1000 i peşin 9000 i 3 yıl vadeli taksitle mi vereceksin

hesap kitap meselesi , ticari bir iş sonuçta süs olsun diye yapılmıyor satılmak için yapılıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    dow da yine vadelilerde aşağı düşeceğim diyor ortamı kasıyor...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    gram altına sormuşlar daha ne kadar düşebilirsin diye

gram altın demiş ki

leş bankalar kadar
    390/400 e kadar..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    halkı 5,10 larda almıştım satmasaydım yüzde 10 kar bu aralar biraz sabırsızlık var ondan galiba.
    Bugün 5.50 den aldım 5.56 dan sattım. Simitci olduk iyice belki tutsak ilerde 10 olucak
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu öğretilmiş çaresizlik gibi bir şey ya...valla...aslında beyin olarak yapacak güçtesin ama MALİYET diye zihninde o kelime seni durduruyor...bu işin sonu yok ki...maliyet de bırak maliyet de bırak...bu böyle olursa biz hiçbir zaman üretemeyiz...bunu yıkmamız lazım...yoksa hep montajcı kalırız...
    montajcı kalabildiğine şükret bu zihniyetle . tr yer olarak merkez durumunda nakliye maliyeti var her üretimin.

yoksa montajcı bile olamazdık.

Sayfa 497/996 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •