YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
peyler tikkat edin kapanışı ustalar mı yapıyodu
Originally Posted by vicente Senden bahsediyor senin borsa ne oldu? yine leş oradan bi haykırsana LES100 diye he: ama "ş" harfini kullan
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Uyardık... Originally Posted by nosfecagri Cikislar hacimsiz düşüşler hacimli dikkat derim. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Dolares Öğlen kuru fasülye yedim ayıptır söylemesi. Müjdeyi bekliyorum. 1 m3 de benden.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Sende gizli vuruculardansın, sabah dedin ya müjdeden sonra ortalık kan gölüne dönünce topik sayısı rekor kırar diye Bak aşada 320 kişi oldu bunu bilsek ne olur abi kime faydası var ki bak sen şimdi artıya geçtik
Originally Posted by Dolares 1 m3 de benden. PuHahahaha bistten cikan gaz 200 milyar m3
dışarısına göre haber fiyasko çıkarsa gömerler dedik. gömüldük..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by Dolares troller yine kayboldu. valla seviyorum kerataları. foruma renk katıyorlar. Hükümet kazığı yediler, hazmetmek kolay değil
Forum Rules
Yer İmleri