Sayfa 533/996 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    siyasi görüşlerimiz bir yana haber güzel bir haber inşallah devamı daha bereketli olarak gelir...hepimiz mutlu oluruz çocuklarımız refah içinde bir ülkede yaşasın isteriz...kim istemez ki?

ama piyasa açısından bakacak olursak kısa vadede paraya dönüştürülecek bir gelişme değil...o bakımdan etkisi sınırlı olur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    petkim tabana oturdu tüpraş arkasından geliyor.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    PETKM de hayırseverler 5,19 tabana alım koydu 4 milyon lot o da eriyor.

İŞ yatırım 5 milyon net satıcı durumuna geçti ilk 2 sıradaydı.
    Onlarda yukardan satanlardır diye düşünüyorum, müjde haberi gelince işin sırrı bozuldu, haftaya verecem müjdeyi deseydi beklenti canlı tutulabilir di
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    endeks en azından 111,500 üstünde kalmalı ki idare etsin. bollinger çizgisi... yoksa mokokoya devam.

manipülasyoncu babalar eğleniyorlardır...
    Sv laguna,
    Dün garan grafiğinin altına yazdıklarımı hatırladın mı?
    Uzatmaların bitmesine az kaldı bence. Ayrıca bugün bir gönderiyi iki kez yapıştırdım ama kimse iplemedi.

5. PETKM de 15 milyon lot satıcı 5,19 da taban.

İŞ yatırım 8 milyon lot ne satıcı oldu 3,11 ortalaması.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    siyasi görüşlerimiz bir yana haber güzel bir haber inşallah devamı daha bereketli olarak gelir...hepimiz mutlu oluruz çocuklarımız refah içinde bir ülkede yaşasın isteriz...kim istemez ki?

ama piyasa açısından bakacak olursak kısa vadede paraya dönüştürülecek bir gelişme değil...o bakımdan etkisi sınırlı olur...
    Benim tek temennim gaz bulundu diye bana bir fatura çıkar mısın bunlar. Yani hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Artık az çok biliyoruz mantığı. Benim hiçbir beklentim yok ülkemden. Sıfır. Gölge etme, başka ihsan istemem tadında...

Tek istediğim, daha fazla üstüme yük yüklememesi. Yani bu kuyuda, üstünden geçilmediği halde para ödenen köprülere, gidilmediği halde para ödenen hastanelere dönüşmesin... Nası olabilir diyenler için, bunlar bir yolunu bulur... Yazıldığı gibi, daha çıkmadan kaynağı satarlar, sonra biz uğraşır dururuz.

7. Limiti yetmeyenler başka hisseleri satmak durumunda kalabilir.

Karanlık oda sakat olabilir bugün.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

Ülkede enerji kaynaklarının bulunması elbetteki bizi mutlu eder. Ama olay farklı.
    Birilerinin zihniyeti bozuk, manipülasyonun dik alası yapılıyor. Yalanın kuyruklusu söyleniyor.
    Vatandaş aldatılıyor, fakirleştiriliyor, birilerinin saltanatı uğruna.

Sayfa 533/996 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •