Sayfa 573/996 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. bakın dolar vadelide 2 günde çok zarar kes olan olmuştur emin olun buna 7300 lerde 7190 ları gösterdi ordan tekrar 7300 lerin üstüne çıktı bu sabah tekrar aşalara saldı seans sonlarına tekrar yukarı yaptı vadelide küçük yatırımcının aklınıda aldı parasınıda

2. Yani hisci abi şöle düşün

125 aktif çalışıyor

Daha altta alacağıma inanırsam Şır şır

Ama tepecepine anlarsam go go DİE düşüne bilirsin ne demek istediğimi

3. Ben Bigşort abi ye katılıyorum, kapanış hoş olmadı, ptesi ne olur bilemem ama kallavi zopa gelirse de şaşırmam.
    Viobda poz. yok flatım
    yarımkebce yonca var sadece
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    cuma günü öğleden sonra unuturuz.

balık hafızalıyız.
    unuttuk gitti.

daha önce 65 kat büyüğü bulundu diye haber varmış
    o zaman böyle etki yapmış mıydı acaba borsaya.

haberi kullanan iyi kullandı , cebi cepkeni 7 sülalesine yetecek kadar doldurmuştur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. Bear abi hoşgeldin

Bugün sende ütmüşsün kuşlar dedi

Opsiyonlara baktım da pastalara oradan şey ettim 💓💓💓

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abi ben vurkaç çı adamım piyasada ne hissetim o şekil hareket ederim

Yani ben de göm göm şır şır derken bu olur birden lönge geçebilirim de

Benim şuan ki izlenimim bu yani ben kısa vadeli yorum yapıyorum pazertesi canlı Fiyatları görmem koklamam lazım ama kapanış iyi olmadı benimde anlatmak istediğim bu
    evet seni anladım tşk.beni yanlış anlama sakın öyle insanlar varki burda dolar tepelerdeyken 3 gün önce 8.40 lar 9.9 lar havada uçuştu sonra dolar 7.370 lerden 7.200 altına kadar sarktı vadelide bu kol bacak kesmeye yeter sonrada diplerde 7200 lerde aynı insanlar bugün 6.70 lere kadar hedef verdi sonrada dolar 7350 lere kadar çıktı valla yazık burda yeni insanlar olabilir bu tür yazıları ister istemez o panikte görünce ne yapar ????

7. Dışarısı ayağını sürüyor inat etti eğer pazartesi inadı kırılırsa biz şır şır yok inad ederse iki zıp zıp sonra nerede kalmıştık modunda devam.Bugunku hacim ve hareket tarzı tam mide bulandırıcı bu hafta kadar las vegas tipinde olduğu sayilidır bistin.Disarisi şimdilik zıp zıpı destekliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    evet seni anladım tşk.beni yanlış anlama sakın öyle insanlar varki burda dolar tepelerdeyken 3 gün önce 8.40 lar 9.9 lar havada uçuştu sonra dolar 7.370 lerden 7.200 altına kadar sarktı vadelide bu kol bacak kesmeye yeter sonrada diplerde 7200 lerde aynı insanlar bugün 6.70 lere kadar hedef verdi sonrada dolar 7350 lere kadar çıktı valla yazık burda yeni insanlar olabilir bu tür yazıları ister istemez o panikte görünce ne yapar ????
    Abi koç abi için yazıyorsun sanırım

Koç abi gümüş aldım kilom kadar dediğim de ucuza alacağım demişti yüzde yüz yaptı fon gerçi ben yüzde yüz yapamadım o ayrı

Koç abinin oyun sitilini anlamadım bir diyor alacak bir diyor satacak ben bile poz aldığımda yeri geliyor 2/3 gün de zor çıkıyorum o sebepten Koç abi için birşey diyemem

Bugün dolar ve endeks hakkında yazılarını bende gördüm ..

Shortu kapattım dedi o Fiyatları felan hatırlıyorum

Sayfa 573/996 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •