Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kadıköy ilçemizde 19 Ağustos'ta R.B isimli kadının gözaltına alınması sırasında yaşanan olay nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan polis memurları, görevlendirilen muhakkik görüşü doğrultusunda göreve iade edilmiştir." ifadesi kullanıldı. Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tusaş genel müdürü Temel Kotil koronaviruse yakalandığını açıkladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bu gece,yalaka,yandaş medyada gaz kutlama toplantıları yapıyorlar,muhalifler içinse İreisimizi kıskanilar diyorlar,bu hafta sonuda böyle geçiştirildi gündemi değiştirmek için,bakalım haftaya ne yumurtlanılacak,bu en fazla 1 hafta sürer.İsterizki gerçek olması,ama öyle değil,gerçek olması için 1 trilyon üzeri olması lazım harcını karşılamak için,üstelikte tahmini deniliyor,derinlikte çok,zaten karadenizin dibi donuk metan filizleriylen dolu,bunu çıkarmak çok zor ve maliyetli,öyle gaz,petrol çıkarmak kolay değil,buna sponsor lazım,bunların sponsoru olsa ancak yap işlet modeli olur.
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu ''BB-' olarak teyit etti, görünümünü 'Durağan'dan 'Negatif'e revize etti.
Fitch’in açıklaması :
https://www.fitchratings.com/researc...-bb-21-08-2020
Özetle : Döviz rezervlerinin azalması, reel faizlerdeki sert düşüş para politikası kredibilitesini zayıflattı , ayrıca dış finansman risklerinde arttı
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri