Sayfa 589/996 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by iyikotuvegudubed Yazıyı Oku
    Türkiye gibi tüm sektörleri 100 yıl boyunca dışarıdan enerji alimi üzerine kurgulanmış bir ülke için

Enerji probleminin sadece kendine yetecek kadariyla dahi cozulmesi kısa süre içinde G8 desin demektir

Gerek enerji gerekse de sanayi ve teknoloji alanında farklı farklı sürprizlerin ardı ardına gelecegini düşünüyorum hatta kendi adıma eminim

Yavaş yavaş

Bu bir trend

Bizim gelir ve ferah bir türlü artmıyor bu trentlerde. 50.kez buldular zenginleşmedik bir türlü.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Hesaplamalara göre 2 yıl içinde G20den çıkarılacak ülke için G8 hedefi vermek, çok sağlam troll olmak demektir. Son 10 yıl içinde sıralamada ne hale düştüğümüze bir baksa yeter ama nerdeeee.
    Biz kendi G1 imizi kuracaz inşallah. Başkanı da biz olacak. İstikamet oraya doğru

3. Daha önce hergun bulundugunu 65 yaş üstünün usutuk tabakasının okuduğu bir gaste var

Orada yazıyorlar

Orada ne yazsan gider zaten

Benim bildiğim sondaj gemilerinin iki üç yıllık bir mazisi var

Ha ben aramadım arattım dersen , o parayla arayan petrol şirketleri petrol kuyusunun foseptik çukuru olduğunu bile söylerler sana

İnanmayacaksin da napacaksin

Bana ne bana ne ben bunu saymıyorum mu diyeceksin

Neyse yavaş yavaş diyorum

Acelesi yok

4. Cuma günü dolar gücünü tazaledi, banka hisselerinin günlük barları çok kötü oldu, petkim tüpraş enerji hisseleri taban yaptı, petrol haftalar sonra kırmızı yaktı ve aylıkta da kırmızıya gidebilir, Haftalikta iki yeşilimize rağmen ortalamayı delmemize ragmen üstünde duramadık, yurtdışı zirvelerde patinaj yapıyor, fitch karari vb.
    Şimdi pazartesi sizce ne olur?

5.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Cuma günü dolar gücünü tazaledi, banka hisselerinin günlük barları çok kötü oldu, petkim tüpraş enerji hisseleri taban yaptı, petrol haftalar sonra kırmızı yaktı ve aylıkta da kırmızıya gidebilir, Haftalikta iki yeşilimize rağmen ortalamayı delmemize ragmen üstünde duramadık, yurtdışı zirvelerde patinaj yapıyor, fitch karari vb.
    1077 altında bir kapanış olmadan yön yukarı bana göre. Günlük seanslık durum o anki haber akışına göre şekillenir.

6. doğalgaz sondajı yapan firmanın adı neydi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Cuma günü dolar gücünü tazaledi, banka hisselerinin günlük barları çok kötü oldu, petkim tüpraş enerji hisseleri taban yaptı, petrol haftalar sonra kırmızı yaktı ve aylıkta da kırmızıya gidebilir, Haftalikta iki yeşilimize rağmen ortalamayı delmemize ragmen üstünde duramadık, yurtdışı zirvelerde patinaj yapıyor, fitch karari vb.
    Normalde 1220 lerde olması gerekir bakalım gelecek mi..

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Başkan benzin ve mazotu rafine edilmiş şekilde mi bulacağız.

Yani tüpraş ve petkim i batıralım mı.
    İşleri bittimi.
    Cenazeler çok kalabalik olur ama.
    Pompadan arabaya basacak halde bulacağız sondaja bilegerek yok zeki ile metinin evin arka bahçesinde benzin bulmaları gibi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 589/996 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •