Sayfa 379/571 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 4565 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

  1. dün 87.5 aldığım tpraşı açılışta 95 koymuşum aga, akşam olsada +1 leri açsak

  2. Yıllık kredi komite toplantısının ardından Standard & Poor's ("S&P"), şirketimizin "BBB-" olan uzun vadeli kurumsal kredi notunu ve "Durağan" olan kredi notu görünümünü teyit etmiştir.

    S&P, Anadolu Efes'in ticari riskini yeterli, finansal riskini orta ve likiditesini ise yeterli olarak değerlendirmiştir.

    S&P tarafından yayınlanan raporda, Anadolu Efes'in güçlü yönleri olarak tanınmış markalarıyla desteklenen dengeli bira ve meşrubat portföyü, Rusya dahil olmak üzere faaliyette bulunduğu pazarlarda lider pozisyonu, operasyonların coğrafi kırılımındaki olumlu dengelenme ve pozitif serbest nakit akımı yaratılması konusunda geçmiş yıllardan beri sürdürülen güçlü performans gösterilmiştir.

    Kredi notunun durağan görünümü, S&P'nin Anadolu Efes'in 2020 yılında ihtiyatlı mali politikalarıyla borçluluk oranını makul seviyede koruyacağına ilişkin öngörüsü ile Şirketin operasyonel performansının genel olarak dirençli kalmayı sürdürerek 2021 yılında iyileşme kaydedeceği ve her iki yılda da pozitif serbest nakit akım yaratacağı beklentilerini yansıtmaktadır.

    Fitch Ratings ardından
    S&P'nin kredi notu teyidi ile Anadolu Efes sahip olduğu iki adet yatırım
    yapılabilir kredi notu ile Türkiye'deki tek "Yatırım Yapılabilir İhraççı"
    konumunu korumuştur.

  3.  Alıntı Originally Posted by şarkıcıborsacı Yazıyı Oku
    dün 87.5 aldığım tpraşı açılışta 95 koymuşum aga, akşam olsada +1 leri açsak
    afiyet olsun.

     Alıntı Originally Posted by şarkıcıborsacı Yazıyı Oku
    .......
    ......
    Fitch Ratings ardından
    S&P'nin kredi notu teyidi ile Anadolu Efes sahip olduğu iki adet yatırım
    yapılabilir kredi notu ile Türkiye'deki tek "Yatırım Yapılabilir İhraççı"
    konumunu korumuştur.
    İşte bu sayede Anadolu Efes tahvil ihracı yaptığı zaman (ki uzun süredir yapmadı) yabancı kaynağı çok daha uygun faizle bulabiliyor.

    Kasım 2022 vadeli 500 milyon dolar tahvil ödemesi var. Henüz 2 yıl var bu tahvilin geri ödenmesine. Bakarsınız Etap halka arzı ile biraz fon toplayıp, biraz da faaliyet karlarından ayırarak bu borcu tamamen kapatabilir. Eğer kapatmazsa, tekrar bir tahvil ihracı yaparak re-finance yapar mevcut düşük faiz ortamından yararlanarak.

  4. 5 temmuzda da cci nin notunu 2 kademe yükselterek bbb- notuna yükseltmişti.efesin ccinin %50 sine sahip olduğunu unutmamalıyız.
    Ayrıca
    "Anadolu Efes CEO’su Can Çaka, açıklanan kredi notuna ilişkin olarak “17 Haziran 2020 tarihinde duyurduğumuz üzere Fitch Ratings tarafından Anadolu Efes’in Yatırım Yapılabilir seviyedeki kredi notu teyidinin akabinde bugün Standart & Poor’s tarafından da kredi notumuz Yatırım Yapılabilir seviyede korunmuştur. Anadolu Efes’in sahip olduğu iki adet yatırım yapılabilir kredi notu ile Türkiye’deki tek “Yatırım Yapılabilir İhraççı” konumunu korumuş olmasından gurur duyuyorum. Önümüzdeki dönemde belirsizlikler ve zorluklar sürmeye devam edecek olsa da değişen ortama adaptasyon yeteneğimiz ve güçlü finansal yapımız sayesinde bu zorlukların üstesinden geleceğimize inancım tam. Markalarımıza, tüketicilerimize ve müşterilerimize, dijitalleşme ve finansal disiplinimize odaklanarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. Tüketicilerimizin karşısına yeniliklerle çıkmayı sürdüreceğiz” dedi."

  5. #3029
    butun portfoyu nakite dondum.

    aefes'te satilacak tek lot hissem yok ! bu yil tarihi zirveleri kirip gececegimiz yonunde acik ve pozitif dusuncemizi koruyoruz ! (birde kucuk capli 4 kusur bin lot kadar bir ahhol hissesi var, onu bununla birlikte ayni dusunuyorum)
    Son düzenleme : hayek; 22-08-2020 saat: 21:54.

  6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    butun portfoyu nakite dondum.

    aefes'te satilacak tek lot hissem yok ! ......

    satın ağalar satın. bize milletimiz yeter.

  7. beklemeye devam iki ileri bir geri devam ediyoruz

  8. Aç bi A1 garibana destek.

Sayfa 379/571 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •