Sayfa 599/996 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben de tanımıyorum sadece o zamanki hadisenin bir özetini yazdım ,takdir ettiğimi de yazdım

Ve fakat online yazmayı çok ama çok önemsiyorum ...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post4702796
    işte senin önemsediğini ben veya benim gibiler ÖNEMSEMİYOR hemde hiç.

benim pozum beni ilgilendiriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    işte senin önemsediğini ben veya benim gibiler ÖNEMSEMİYOR hemde hiç.

benim pozum beni ilgilendiriyor.
    O zaman iş bittikten sonra sen ve senin gibilerin girişini yazmadığın pozisyonun gelip pozisyon kazancını yazmıyacaksın çünkü o da bizleri ilgilendirmez hem de hiçççç

Bi de bu ateyistlik senin tercihin de ..

Pascal's wager

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Günlük 5.000 vaka olduğu zaman tek bir tanw tanıdık kişide covid tespit edilmedi. Uzaktan şunun şusuda yakalanmış dıdının dıdısının babası ölmüş gibi muhabbetler oldu ancak son bir ayda hem ankarada hem rizede 10 a yakın akrabamda (en fazla ikisininin birbiriyle bağlantısı var) 5-6 tane iş yerinde 40 ın üzerinde bakanlıkta 20 tane bizim sitenin oldupu karşı 3 blokta 100 e yakın sayıştayda, 100 e yakın gelir idaresi başkanlığında, 50 ye yakın bir bakanlıkta, en az 10 tane kamu bankası şubesinde 1 i qyvalıkta olmak üzere 5 yapı kredi şubesinde duydum bunlar ilk hamlede aklıma gelenler saysam daha çıkaeırım günlük 5.000 vakada tek bir tanıdık yokken günlük bin vakada sıra bana ne zaman gelwcek moduna girdim. Acilde ki beyfendide hiç bi b.k duymuyormuş hadi oradan ayakta mı uyoyon sen acilde
    Aynen öyle başkanım bakan açıklıyor Turkiyede bugün 15 kişi öldü covid 19 dan diye ölenlerden biri amcamın hanımı. Yanı bana garip geldi koca turkiyedeki 15 kişiden biri benim yengem. Zaten ayni evde yasadigi çocuklarına test bile yapmamışlar karantinaya almışlar rahatsızlanırsanız telefon acın deyip gitmişler. Bidahada kimse arayıp sormamış. Sehir hastanesi ve universitede inanılmaz doluluk varmis. Çalışan hemşire ve doktor arkadaşlar koridora yatak attıklarını söylediler.

O zaman iş bittikten sonra girişini yazmadığın pozisyonun gelip pozisyon kazancını yazmıyacaksın

Bi de bu ateyistlik senin tercihin de ..

Pascal's wager

Sevgiler
    aynen öyle. thebigshort dostumuzu takip etmeye devam et bence eminim kazandırır.

olurya bakarsın ben kafayı bulur batışa oynarım. benimle birlikte batmanı istemem

benim param sonuçta ;)

saygılar.

5. Antalya hsbc 1 haftadır kapalı. 1 ve 2. Müdür covıd oldu. Pazartesi acılacak sube tekrar

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aynen öyle. thebigshort dostumuzu takip et bence eminim kazandırır.

olurya bakarsın ben kafayı bulur batışa oynarım. benimle birlikte batmanı istemem

benim param sonuçta ;)

saygılar.
    Ben herkesi okurum takip ederim takdir ederim ama kendi bildiğimi yaparım bunu da en iyi bilenlerdensin ..

Saygı bendendir ,sevgiyle beraber

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bende hata yoktu mekan senin diye çok şaapmadım.
    Hayat hoş gerisi boş

Ben herkesi okurum takip ederim takdir ederimama kendi bildiğimi yaparım bunu da en iyi bilenlerdensin ..

Saygı bendendir ,sevgiyle beraber
    aynı şeyi söylüyoruz ama farklı yere çekiyorsun mert.

sen diyorsun senin paran seni ilgilendirir. bende diyorum benim pozum beni ilgilendirir zaten. diyorum.

kazancı değil sistem topicinde zararlarıda yazıyoruz.

sistem karşılaştırma topicine gir ideal topicinde var.

her ay 500 k kazanan var bu insanların sen hiç bir zaman online poz yazdığını göremezsin.işide olmaz zaten

orda çokkez yazmışımdırda % 6 düşen piyasada zarar eden birtek ben miyimdiye.

takip ediyorsun madem bilirsin ;)

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Aynen öyle başkanım bakan açıklıyor Turkiyede bugün 15 kişi öldü covid 19 dan diye ölenlerden biri amcamın hanımı. Yanı bana garip geldi koca turkiyedeki 15 kişiden biri benim yengem. Zaten ayni evde yasadigi çocuklarına test bile yapmamışlar karantinaya almışlar rahatsızlanırsanız telefon acın deyip gitmişler. Bidahada kimse arayıp sormamış. Sehir hastanesi ve universitede inanılmaz doluluk varmis. Çalışan hemşire ve doktor arkadaşlar koridora yatak attıklarını söylediler.
    Bide bu var belirti yoksa aynı evde hasta olmsının önemi yok test yapmıyorlar yasak ama vekillere ve üstbdüzey bürokratlqr her hafta test yapıyorlar sağlığanerişmedw bile adam kayırmamtorpi günaha girme
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 599/996 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •