Sayfa 621/1060 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

  1.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Kızılderili'den Etkileyici Bir kıssa
    Bir gün, New York'ta bir gurup iş arkadaşı, öğle vakti yemek molasında dışarıya çıkarlar. Gurup içerisindekilerin biri Kızılderilidir.

    Yolda yürürken Kızılderili, onca insan kalabalığı, siren sesleri, yoldaki iş makinalarının çıkardığı gürültü ve korna sesleri arasında Kulağıma neşeli bir cırcır böceği sesi geldi. Onu arayacağım der.

    Arkadaşları, bu kadar kalabalığın, gürültünün arasında cır cır böceği aramasına gülerler,bu hareketine pek anlam veremezler. Kızılderili'ye Bu kadar gürültünün arasında böyle bir ses duyman mümkün değil derler ve yollarına devam ederler.
    Kimse inanmasa da içlerinden biri, Kızılderili'yi yalnız bırakmamak için onunla kalır.

    Kızılderili, yolun karşı tarafına doğru yürür, arkadaşı da peşinden..Az sonra gökdelenlerin gölgesindeki bir tutam yeşilliğin ortasında gerçekten bir cırcır böceği bulurlar.

    Arkadaşı, Kızılderili'ye Senin insanüstü güçlerin mi var. Bu sesi nasıl duyabildin diye sorar.

    Kızılderili Bu sesi duymak için insanüstü güçlere sahip olmaya lüzum yok. Beni takip et, sana nasıl olduğunu göstereyim...der.
    Kalabalık bir kaldırıma gelirler. Kızılderili cebinden çıkardığı bozuk parayı kaldırıma atar..
    Birçok insan, bozuk para sesini duyunca sesin geldiği tarafa bakarak, ceplerinden para düşürüp düşürmediklerini kontrol eder.
    Kızılderili, arkadaşına döner..

    Önemli olan, neye kıymet verdiğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin!.
    Özletti kendini gözümüz arar oldu.

  2. borsa yatırım aracı dır.diyorlar.peki uzun vadeli yatırım yapıp tahtası kapanan kepez çukurova,santral,rabak ve bir çok ları.. sırada bence bir çok içi boş ve boşaltılma potansiyeli olan bir çok hisse var..ve son onbeş yılda hepsi çok yüksek rakamlara ulaştı piyasa değeri.al takke ver külah yazık bence uzun vadeci ayşe teyze mehmet efendiler,ahmet beyler.tam bir saatli...... . hayal kurduk arsa dedik fabrika var dedik belki düzeltirler dedik ama artık umudum kalmıyor. garibanca son yazdıklarında haklıydı...çok şeyler yazmak istiyorum ama tüm dünyada aynı borsa belli kesim dışındaki hisseler kişileri dolandırmak için kurulmuş düzen...

  3. 150 milyonluk şirket çaycıya 5 binlira borcunu neden ödemez iflas davası açsın piyasada dedikodu olsun iflasa hazır paravan şirketlerle şirket battı algısı yaratılsın bir şeylerin üzeri birileri tarafından örtülsün unutulsun diyemi ve şirketler bağlı ortaklarıyla yoluna devam etsin pay sahipleri hakkını almasın veya alamasın diyemi hakim şirket konumunda olan şirketlerin hakim ortakları veya tüzel kişiliği temsil edenler bu şekilde rahat hareket edip yatırımcılar bağlı ortaklarından bir talepte bulunmasın diyemi kanunlar var varda kitapta nerde kanun adamları bizi düşünüyor olsalardı bakkalın kasabın çaycının esnafın borcunu yıllarca ödememek davaları yıllarca uzatmakmı esas ticari faaliyetleri olan sözleşmeler ve teminatlarla iş yaptıkları firmaların adı geçiyormu yok resmi yoldan mahkemeler olsun yaptığı işler olsun blançolar olsun özel durumlar tebliği gereği açıklama yapılması gerekirken hangi devlet kurumu adalet bakanlığı olsun ticaret bakanlığı Cumhurbaşkanlığı olsun bu şirkete siz ne yapıyorsunuz diye uyarıda bulundumu yok. Son uyarı borsadan geldi blançolarını düzeltmediği bağımsız denetim raporlarını açıklamadığı için borsadan attı acaba birilerinin ekmeğine ballı fındık ezmesimi sürdü bilinmez yoksa başka işlermi var işin içinde printaşın kayyumların gözetiminde olduğunu bildikleri halde vede hikayeden mahkeme değilse mahkemenin iflas erteleme kararını sonuçlanmasını bekliyemezlermiydi. Devletin bir çok kurumu varken neden dur diyen olmadı.

    30 yılda iflas etmeyen adını değiştirmeyen ticaret sicil müdürlüğünü değiştirmeyen faaliyetlerini yurtdışına taşımayan şirket görmedim rabaklarda iflas etti dediler 10 yıl süründürdüler dava üstüne dava ama bağlı ortakları çalışıyor rabak iflas etti ama soru var tasfiye edilmedi fesih edilmedi çünkü %90lara varan bağlı ortakları iştiraleri var.

    Ticaret sicil kaydını kapattılar şirketi askıya aldılar nasıl olsa bağlı ortakları çalışyor hakim ortaklar rahatlar biz yatırımcılara gelince iflas etti rabaklar kaç tane patron batırdı bezmenler keçeliler gariboğulları her sorduğumda patronların borcu var battı batan şirketin yeni patronu nasıl olur hiç birinin rabaklarda %37 nın üzerinde hissesi olmadı rabaklara patron olanın borcu hiç bitmez anlaşılan printaşıda bu duruma getirmeye çalışıyorlar yoksa adalet nerede hakim ortaklar veya hakim ortak konumunu kazananlar mkk kuruluşu tarafından bilgi verilmeliydi SPK bunları bilmiyor olamaz borç patronun değil şirketindir yolsuzluğu varsa bezmenlerde garipoğullarında uzanlarda bunlar gibi nicelerinin mal varlıklarına el konmadımı kondu şirketin varlıkları geri döndüde bizim haklarımız neden verilmiyor vermeyen kim verilmesini engelliyen kim veya kimler adalet neden susuyor biz yıllardır adalet bekliyoruz çukurovada sabah pazarlamada konitekste aktaşta hele raksta rabakta santral holdingler hep battımı batırıldımı aldatıldıkmı hata yanlış hep bizdemi hiçmi sizlerde yanlış yok hakkımızı yemiyorsanız yenmesine seyirci kalmakta haksızlık ve adalletsizliktir ben yatırımcıyım ve hakkımı ölene kadar sağır dilsiz kör olsalarda duyurmaya devam edeceğim alacağına sahip çıkan devlet borcunada adaletine de kanunlarınada sahip çıkmalı

  4. atı alan üsküdarı geçiyor.sözde yatırımcı lar sistemin esiri alıp yıllarca hakkımız gelecek diye bekliyor.raks dönemin en iyi.hissesi ..veya rabak veya santral ne oldu hisse alanlar ..hepsinin birçoğunun kafasında huni çoğuda karacaahmette veya başka mezarda ...patron ve aileler farklı şirketler ile yollarına devam ..bizde aynı olucaz nippon mippon hayal bence..tosuncuktan bile bir halt olmaz sevinmiştim ama izahname ,adalet ,hak ???!

  5. İşte bütün mesele izahname, adalet, hakta.Halktan yatırımcılardan toplanan paraların ne olduğu açıklanmadığı sürece vardır hayal değil bence kurulan şirketler açıklanınca neler çıkacak kim bilir.Tosuncuk resmi olarak var İTO kayıtlarının dışında başka Gebze'de olsun İzmir'de olsun bağlı ortakları ve iştirakleri var.

  6. #4966
    1 kaç gün önce Çbslerin olduğu yerden geçtim çbs boya okul olmuş fen lisesi kolej fakat prtaş sanki açık gibiydi normal rutin işlerini yapıyorlarmış gibi bi izlenim edindim


  7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    İşte bütün mesele izahname, adalet, hakta.Halktan yatırımcılardan toplanan paraların ne olduğu açıklanmadığı sürece vardır hayal değil bence kurulan şirketler açıklanınca neler çıkacak kim bilir.Tosuncuk resmi olarak var İTO kayıtlarının dışında başka Gebze'de olsun İzmir'de olsun bağlı ortakları ve iştirakleri var.
    kolay kazanılan para ne.yapılırki ..

Sayfa 621/1060 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •