bütün fonlar neredeyse eksi yazmış. dolar altın hisse farketmemiş
bütün fonlar neredeyse eksi yazmış. dolar altın hisse farketmemiş
Tcd bende yok, tkf var. sadece aynı kurum yönetiyor, stopaja gerek yok diye tkf'ye yönelmiştim. Ancak tcd'nin son bir-iki aydaki kısmi performans düşüklüğünün sadece ve sadece şanssızlıktan kaynaklandığını, üstüne belki sizin alım tarihiniz de tam bu evreye denk gelme şanssızlığı yaşadığını düşünüyorum açıkçası.
Yılbaşına kadar yine normal performansına dönecektir. date to date bir yıl bakıldığında yanı bu tarihten bir yıl geriye bakıldığında yine de %76. İki ay üstüste -5 -10 lar yazsa da hiç alakasız bir ayda %25 artı yazarak toparlıyor hep, üç dört yıldır izliyorum bu bir yıl geriye kadar date to date year (sonbiryıl) değeri %60 altına bile neredeyse hiç düşmedi.
Taşıması zor, çok yorucu, volatil, zaman zaman sinir bozucu bir fon ama açıkçası piyasada da alternatifi yok değişkenlerde o anlamda.
Sadece şahsi fikrim olup, yatırım tavsiyesi değil elbette.
Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.
Açıkçası beni de hayal kırıklığına uğrattı, istikrarlı getirisi için almıştım, aldığımdan beri istikrardan eser kalmadı. Daha önce 15 Ağustos a kadar bekleyip durum değerlendirmesi yaparım demiştim, zararda satmayı sevmediğim için hala elimde tutuyorum, fakat böyle devam ederse nihai olarak ay sonuna kadar beklerim diye düşünüyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri