Sayfa 246/1002 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. bütün fonlar neredeyse eksi yazmış. dolar altın hisse farketmemiş

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    anlamadığım bir şey var. gerçi elimde yok ama dikkatimi çektiğinden yazıyorum. tcd ve tkf, aynı kurumun fonları. geçen yıl destan yazan tcd sürüngünler katagorisine geçiş yaptı. geçen yıl tcd'nin hayli gerisinde kalan tkf ise bu yıl yılbaşından bu yana getirilerde sanırım lider. düşüşlerde de sağlam duruyor. sonuçta oldukça da güzel bir fon profili çiziyor. bu nasıl iş anlamıyorum
    Tcd bende yok, tkf var. sadece aynı kurum yönetiyor, stopaja gerek yok diye tkf'ye yönelmiştim. Ancak tcd'nin son bir-iki aydaki kısmi performans düşüklüğünün sadece ve sadece şanssızlıktan kaynaklandığını, üstüne belki sizin alım tarihiniz de tam bu evreye denk gelme şanssızlığı yaşadığını düşünüyorum açıkçası.

Yılbaşına kadar yine normal performansına dönecektir. date to date bir yıl bakıldığında yanı bu tarihten bir yıl geriye bakıldığında yine de %76. İki ay üstüste -5 -10 lar yazsa da hiç alakasız bir ayda %25 artı yazarak toparlıyor hep, üç dört yıldır izliyorum bu bir yıl geriye kadar date to date year (sonbiryıl) değeri %60 altına bile neredeyse hiç düşmedi.

Taşıması zor, çok yorucu, volatil, zaman zaman sinir bozucu bir fon ama açıkçası piyasada da alternatifi yok değişkenlerde o anlamda.

Sadece şahsi fikrim olup, yatırım tavsiyesi değil elbette.

3.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Sayın hellistheothers merak edenler için yurt dışı fon konusu hakkında vakit ayırabilirseniz bilgi ve tecrübelerinizi okumaktan memnuniyet duyarım.
    kesinlikle katılıyorum. yabancı tarafdaki tecrübelerinizi burada bize aktarabilirseniz çok yararlı olacağını düşünmekteyim.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tcd bende yok, tkf var. sadece aynı kurum yönetiyor, stopaja gerek yok diye tkf'ye yönelmiştim. Ancak tcd'nin son bir-iki aydaki kısmi performans düşüklüğünün sadece ve sadece şanssızlıktan kaynaklandığını, üstüne belki sizin alım tarihiniz de tam bu evreye denk gelme şanssızlığı yaşadığını düşünüyorum açıkçası.

Yılbaşına kadar yine normal performansına dönecektir. date to date bir yıl bakıldığında yanı bu tarihten bir yıl geriye bakıldığında yine de %76. İki ay üstüste -5 -10 lar yazsa da hiç alakasız bir ayda %25 artı yazarak toparlıyor hep, üç dört yıldır izliyorum bu bir yıl geriye kadar date to date year (sonbiryıl) değeri %60 altına bile neredeyse hiç düşmedi.

Taşıması zor, çok yorucu, volatil, zaman zaman sinir bozucu bir fon ama açıkçası piyasada da alternatifi yok değişkenlerde o anlamda.

Sadece şahsi fikrim olup, yatırım tavsiyesi değil elbette.
    tkf yi alabilmek için özel sözleşmemi imzaladınız?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Açıkçası beni de hayal kırıklığına uğrattı, istikrarlı getirisi için almıştım, aldığımdan beri istikrardan eser kalmadı. Daha önce 15 Ağustos a kadar bekleyip durum değerlendirmesi yaparım demiştim, zararda satmayı sevmediğim için hala elimde tutuyorum, fakat böyle devam ederse nihai olarak ay sonuna kadar beklerim diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Bu GMA neden eksi yazıyor devamlı ,bilen varmı?

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tkf yi alabilmek için özel sözleşmemi imzaladınız?
    Nasıl yani ? Hayır ziraat bankasındaki hasabımdan tefaş kanalı ile alıyorum. Nitelikli yatırımcı değilim, onu kastettiyseniz.

7.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    kesinlikle katılıyorum. yabancı tarafdaki tecrübelerinizi burada bize aktarabilirseniz çok yararlı olacağını düşünmekteyim.
    Bir akşam vaktim olduğunda, süreçleri, seçim kriterlerimi ,portföyü vs. uzun uzun yazacağım hocam, aklımda.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Nasıl yani ? Hayır ziraat bankasındaki hasabımdan tefaş kanalı ile alıyorum. Nitelikli yatırımcı değilim, onu kastettiyseniz.
    tamamdır garantinin menüde şimdi buldum. Teşekkürler.
    Stopajı nedir bu fonun?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 246/1002 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •