Sayfa 84/145 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 665 - 672 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Hala bi hareket yok. Bekliyoruz merakla. Nasil bir yontem izleyip insanlari madur etmeden cozecekler gorecegiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eğer 1 ay içinde işlem yapmazlarsa BDDK ya ve tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Ya ne hisseler borsaya gelmiş okuyunca ağzım açık kalıyor....domates kurutma dıye hisse mi olur. 4 gündür bizde Adapazarı akyazıda kışlık salça domates yapıyoruz.4 aile için 850 kg domat aldık bahçede Ateş te aşure Kazan’larında domates sosu karıstırıyoz.sıse 1.5 kapak 60 kuruş....bugun bitecek sanırım...Acaba bizde BORSAYA kote olsak mı?Ytd
    Eğer yurt dışına ihracat yapabilecekseniz bence hiç durmayın, hemen kote olun.

3. 6.17 den vermistim.. 5.51 den geri aldım bakalım. Bu maceranın sonu nasıl olacak

Sağlıklı beslenme trendinin yükselişi ile birlikte Şirketimize gelen organik kurutulmuş domates talebinde de artış yaşanmaktadır.
    2019 yılında yaklaşık 200.000 Euro olan organik ürün talebine karşılık, 2020 yılında yaklaşık 1 milyon Euro tutarında sipariş alınmıştır. Şirket olarak katma değeri ve karlılığı yüksek ürün segmenti olan organik ürün için üretim ve tedarik çalışmaları devam etmektedir.
    Saygılarımızla

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

5. Burdan İş bankasına helal olsun diyorum, 166 adet lotu telafi edeceğiz dediler ve bugün hesabıma tanımladılar. 166 lot = 916 TL olarak gözüküyor

6. Siparisler 5 e katlanmis daha ne olsun [emoji3]
    Onceden haber alan topladi bugun demekki
     Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Sağlıklı beslenme trendinin yükselişi ile birlikte Şirketimize gelen organik kurutulmuş domates talebinde de artış yaşanmaktadır.
    2019 yılında yaklaşık 200.000 Euro olan organik ürün talebine karşılık, 2020 yılında yaklaşık 1 milyon Euro tutarında sipariş alınmıştır. Şirket olarak katma değeri ve karlılığı yüksek ürün segmenti olan organik ürün için üretim ve tedarik çalışmaları devam etmektedir.
    Saygılarımızla

Alıntı Originally Posted by huzeyfe Yazıyı Oku
    Burdan İş bankasına helal olsun diyorum, 166 adet lotu telafi edeceğiz dediler ve bugün hesabıma tanımladılar. 166 lot = 916 TL olarak gözüküyor
    Bende daha bi hareket yok. Nasil bir siralamaya gore dagitiyorlar acaba?

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Alıntı Originally Posted by Phantom70 Yazıyı Oku
    Eğer yurt dışına ihracat yapabilecekseniz bence hiç durmayın, hemen kote olun.
    En az 100 kavanoz Almanya’ya gideriyor hatta exerıya uçakla gıt gel yaptığımızdan arabayla güden gelen es dostla gonderıyox...ytd

Sayfa 84/145 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •