Originally Posted by myfinans Dolar ne zaman 5,80 olacak ne mutlu . insanlar kolay kolay takıntı sahibi olamıyorlar. olsun 5,80 olsun. çalışır büyütürsün.
Originally Posted by Webster Ustadim sehpasi oldugunu duygum ikna oldum Parca parca fiyati saydi Ufacik sehpa 2900 Onu almayalim itfayeden(ankara ikunci el pazari) zigon sehpa alirim dedim Bu aksam yerde yatiyorum üstad angaranın neresinde ikamet ediyorsunuz.
Originally Posted by regal1 üstad angaranın neresinde ikamet ediyorsunuz. Ankaranin dikmeni...
Originally Posted by myfinans Bugün tüm borsalar uçtu, bist yerinde saydı, Bu gece dow ve sp'de iyi ama nasdag eh işte. Naad** duzeltmesiz gidiyor gayet iyi Dolar etkisiyle enaz arti 1 i var
Originally Posted by onur1064 ben bugün memnunum halimden cok sükür yarına bakalım Sen memnunsun ama biz degiluk
Tüm dünya yarında artıda olacak Ama bist pamuk ipliğine bağlı. Çünkü yarın aynı yerde, Biz eğitim, yunanistan ve bae ise tatbikat yapacak. Ters bir durum olmaz umarım.
Originally Posted by Webster Sen memnunsun ama biz degiluk güneşli günler yakındır cok yagmur yagdı üstümüze ıslanmamıza degecek. hem endekste hem cogu hissede sıkışma var
Biri sikayet etmis mis mis mis yine 😀
Forum Rules
Yer İmleri