Sayfa 678/996 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bulunan doğal gaz mevzusunun nasıl bir abartı olduğu ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.. bun lar medya orkestrası ile herkesi sevinmeye zorluyorlar.. onları istediklerine sevinilecek onların istediklerine uzülünecek.. ilkel bir retorik..

60 milyar dolar demişler.. hahaaa... komedi yaaaa...kaç paraya çıkartacaksın.. eline ne kadar kalacak.. yabancı ortakların ne kadar pay alacak ?? bunları konuşamıyorlar..

doğalgaz bulunması güzel bir şey.. ama yaptıkları halkı manipüle etmek, bu yanlış.. akıllı bir yaklaşım ne olurdu peki : şu olurdu.. "denizin kilometrelerce altından gaz çıkartma teknolojisini geliştirme fırsatı verecek bize, miktar onemli değil.. hatta kar etmemizde önemli değil..Türk devleti bu teknolojiyi kazanacak , drilling teknolojisi yabancılara muhtaç olmadan 360 derece ele alınacak.. bu karadeniz bulgusu buna hizmet edecek"

denilseydi güzel bir açıklama olurdu.. ama bunlar ülke yararını değil kendi ikballerini düşünüyorlar, şov peşindeler..
    Çıkartılabilme olasılığı varmıymış ki.
    Kaç metredeymiş.
    Gazı yanarken görmeden bir şeye inanmam artık.

2. dün söylediğim gibi düşüş yönünde hareket devam ediyor.... 1246,50 den kapatılan kısalar 1248,5 den tekrar açıldı

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ama bunlar ülke yararını değil kendi ikballerini düşünüyorlar, şov peşindeler..
    Yukunu tuttu aslinda, gitmek istiyor ama gidemiyor.

O yuzden hirsizi evine kadar kovalamamak lazim.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bulunan doğal gaz 60 milyar değerindeymiş
    Benim de anlamadığım bu. Kaç kuyu açtılar da rezerv hesapladılar. Ayrıca Trakya'da bulunan 20 trilyon m3 doğalgaza ne oldu da 320 milyar m3 rezerve bu kadar önem verildi.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bunlar alasya değil,
    alaska muhtemelen.
    ve yannuş yöne gidiyorlar.
    Zeki Alasya ile karıştırdı herhalde.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Benim de anlamadığım bu. Kaç kuyu açtılar da rezerv hesapladılar. Ayrıca Trakya'da bulunan 20 trilyon m3 doğalgaza ne oldu da 320 milyar m3 rezerve bu kadar önem verildi.
    Ama helal olsun reise.
    Beni bile ters köşe yaptırdı.dolarda

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Ama helal olsun adama.
    Beni bile ters köşe yaptırdı.
    Bunu da anlamadım. Grafiklerden bir tanesinde bile dolarda terslik yoktu. Dolarda, altlara emir yazıp beklenmesi gerekiyordu. (Fon için). Spot için de düştükçe alınması gerekiyordu. Ciddi bir şey olsa çizgiler (göstergeler) bunu gösterirdi.

8. thebigshort nerelerde gorunmedi ?

Sayfa 678/996 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •