Originally Posted by thebigshort 122.550 den tüm löng miktarım kadar Löng Originally Posted by thebigshort 122.700 aktifen löng Enayi duruma düşmemek eli rahatlatmak adına 123.500 den bu mallar flat
damattan powerpoint sunusu bekliyorum. masaya yumruğumuzu vurdukskfhskghdlkghl vs işte.
Originally Posted by laguna yine BİM show yaptılar... O hep öyledir endeks 10 bin puan çıksın 1 kademe gitmez..Düşüş zamanlarında da dik dutarlar ki fırsatçıları sokmamak için kağıda.. Tüpraş'ta eskiden böyleydi şimdi oldu kumar kağıdı
Originally Posted by thebigshort 122.550 den tüm löng miktarım kadar Löng Originally Posted by thebigshort Aşka getirdi 💗💗💗💗💗 Emlak reis için aktif 123.00 dan Bir parti daha löng Originally Posted by thebigshort Milletin Satışa geldiği yerde Alışa gelirim dayı Mevcut jeton kadar 122.950 aktiften Löng Enayi duruma düşmemek eli rahatlatmak adına 123.500 den bu mallar flat
Originally Posted by thebigshort 123.200 aktifen cüzi löng kadar tekrar ek çekiyorum Enayi duruma düşmemek eli rahatlatmak adına 123.500 den bu mallar flat
Endeks düşerken de para kazanılıyor, ne güzel değil mi çalışmaya gerek yok, gel buraya hergün kazan
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by thebigshort Flatlığı bozuyorum arkadeşler 124.550 den Cüzi miktar Löng 👍 amaç.nanelik olsun Sadece elimde bu poz kalmıştır 😊😃😊 Cüzi Löng ile yola devam
Originally Posted by thebigshort Sadece elimde bu poz kalmıştır ������ Cüzi Löng ile yola devam
Forum Rules
Yer İmleri