Originally Posted by myfinans Dolar 7,40'tan 7,3927'ya çakıldı, duamız kabul oluyor galiba, ha gayret az kaldı 5,80'e Ustad gizli fisekcimisiniz yoksa Uc dokçan demistik en son
Emmi koronami oldun emmi Cik gel emmi Yada yildizlar arasinda filmindeki gibi bana bir isaret cak
Originally Posted by Webster Ustad gizli fisekcimisiniz yoksa Uc dokçan demistik en son Kademe kademe düşelim, ani düşüş çok sarsıcı olur, ABD'ye yazık.
Originally Posted by Webster Emmi koronami oldun emmi Cik gel emmi Yada yildizlar arasinda filmindeki gibi bana bir isaret cak Dün sizin verdiğiniz bir ınvesting linki vardı O yazışmalar kaybolmuşmu benmi bulamıyorum. Bu arada emmi çaktırmadan izliyodur buraları. Döner yakında.
Originally Posted by myfinans Dün sizin verdiğiniz bir ınvesting linki vardı O yazışmalar kaybolmuşmu benmi bulamıyorum. Bu arada emmi çaktırmadan izliyodur buraları. Döner yakında. Silmis benim belalim 😀 Emmi bizi oksuz koymaz ins
Originally Posted by myfinans Kademe kademe düşelim, ani düşüş çok sarsıcı olur, ABD'ye yazık. Abd kimki Ey abd haddini bil Bilmezsen reis bildirir
Originally Posted by Webster Emmi koronami oldun emmi Cik gel emmi Yada yildizlar arasinda filmindeki gibi bana bir isaret cak dediginiz kişi gelirse bi daha burda yazmam ben
Originally Posted by onur1064 dediginiz kişi gelirse bi daha burda yazmam ben Emmiyimi kastediyorsun
Forum Rules
Yer İmleri