Sayfa 96/133 İlkİlk ... 46869495969798106 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 761 - 768 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ben de 5. Maddeye katılmıyorum.ekiz ,dardanel bunlarda göz altında ve de en kötüsü olan dardanel 6,7 gibi sürede 13 e ,ekiz de 1 ayda 23 e katladı.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Satış yapılıp kalan para hissedarlara dağıtılacak.

Alıntı Originally Posted by tataaa Yazıyı Oku
    Satış yapılıp kalan para hissedarlara dağıtılacak.
    Nerede yazıyor, Sayın arkadaşım...TİB satışından mı anladiniz.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Evet tib satışından anladım, kalan para hissedarlara dağıtılacak. Ama ne kalır ne kalmaz bilinmiyor . İşin tricki orada.

5.  Alıntı Originally Posted by tataaa Yazıyı Oku
    Evet tib satışından anladım, kalan para hissedarlara dağıtılacak. Ama ne kalır ne kalmaz bilinmiyor . İşin tricki orada.
    Link yada ilgili yazıyı paylaşabilir misin?
    Önemli nitelikte bir işlem olduğu için çağrı olması lazım ama SPK tarafı pek dikkate alınmadığı için bu konuda pas geçilebilir.

6. piro bey, ihale ilanının altındaki kanunların belirten maddelerine baktım. Orada yazıyor.

7. Şöyle bir şey olabilir mi şirket bcf dahil 360 mly na satıldı halka açık kısma buradan pay oranı kadar %25 90 mly ayırabilirler.oda hisse başı 6 tl yapar.kalanla borçları öderler ne yaparlarsa yapsınlar.spk açıklama yapmalı bu konuda

8.  Alıntı Originally Posted by tesviyeci Yazıyı Oku
    Şöyle bir şey olabilir mi şirket bcf dahil 360 mly na satıldı halka açık kısma buradan pay oranı kadar %25 90 mly ayırabilirler.oda hisse başı 6 tl yapar.kalanla borçları öderler ne yaparlarsa yapsınlar.spk açıklama yapmalı bu konuda
    Üstad hissedarlarin payını ayırma gibi durum olmayacak. Adamlar borçlar çok arttı varlık satışı yapıyoruz diyor. Hisseleri satmamalarinin nedeni ise halen hissedar olan fetoculerin davalarının devam etmesi deniliyor. İşin açıkçası TMSF nin umrunda değil halka açık kısım. İşlerine geldiklerinde basiretli tüccar muamelesi yapıyorlar kendilerine ama kusura bakmasinlar gül gibi şirketi alıp batak durumuna düşürdüler. Her fırsatta kozal i aldığımizda 8 TL idi şimdi 80 TL demesini biliyorlar ama Royal den bahsetmiyorlar. İşlerine nasıl gelirse onu konuşuyorlar. TMSF üst yönetiminin siyasilerden bir farkı yok.

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

Sayfa 96/133 İlkİlk ... 46869495969798106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •