Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Unlu ve globali de kullanıyor yabancı. THY ye bugünkü ilgi yurt dışı hava yolu hisselerindeki primlenmeyle alakalıydı.
    Bende yurt dışı hava yolu şirketlerindeki yükselişten sebepten dolayı sabah pegasus ve thy almıştım sonra gün içerisinde düşüşün derinleşeceğini düşünüp sattım ama uzun süre sonra yabancı girişi olması güzel.. umarım devam eder

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bence bu tür fonları alırken daha temkinli ve azar azar almak lazım. mesela bu gün hedefi tutturamamış eksi 1.72 gelmiş. en azından birkaç aylık performansı bir görmek lazım
    fon nasıl performans gösterir şu ortamda bilemiyorum ama twitterdaki pazarlamasına bakarak kısa zamanda bu fonda ciddi portföy birikir gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. nkolay 12,50 yapmış ilgililere.
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

4. Arkadaş lar bu gbc fonu sırf altın byf kerime mı ystirim yapıyor her zaman? Yoksa trend hangi varlıkta ise degistirfigi oluyor mu? Bu sitede gbc fonu ile ilgili arattigimda sonuç getirmiyor. Geçmişte yine altın ağırlıklı miydi? Eskiden beri elinde tutan var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Arkadaş lar bu gbc fonu sırf altın byf kerime mı ystirim yapıyor her zaman? Yoksa trend hangi varlıkta ise degistirfigi oluyor mu? Bu sitede gbc fonu ile ilgili arattigimda sonuç getirmiyor. Geçmişte yine altın ağırlıklı miydi? Eskiden beri elinde tutan var mı?
    ben eski yatırımlarına da bakıp karşılaştırmıştım, genelde gold miner etflerine yatırım yapmış. KAP üzerinden eski portföy raporlarına erişebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by meci Yazıyı Oku
    ben eski yatırımlarına da bakıp karşılaştırmıştım, genelde gold miner etflerine yatırım yapmış. KAP üzerinden eski portföy raporlarına erişebilirsiniz.
    Teşekkür ederim. Bugün satmayı düşünüyorum çünkü. Altınla birebir paralel hareket ediyor aldığından beri. Altının bı sure daha dusec gibi düşündüğümden çıkmayı düşünüyorum da fondan. Kararsız kaldım. O yüzden sordum.

7.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Bugün satmayı düşünüyorum çünkü. Altınla birebir paralel hareket ediyor aldığından beri. Altının bı sure daha dusec gibi düşündüğümden çıkmayı düşünüyorum da fondan. Kararsız kaldım. O yüzden sordum.
    Yani yarınki konuşma sonrasında belli olacak yönü, şimdilik görüntü düşeceği doğrultusunda, dolar endeksi 94 ü kırarsa aşağı gidecek , uzun vade için pozitif beklenti var tabi.

GDX etfine bakın düşünce tekrar girersiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by meci Yazıyı Oku
    Yani yarınki konuşma sonrasında belli olacak yönü, şimdilik görüntü düşeceği doğrultusunda, dolar endeksi 94 ü kırarsa aşağı gidecek , uzun vade için pozitif beklenti var tabi.

GDX etfine bakın düşünce tekrar girersiniz.
    Çok çok sağolun.

Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •