Sayfa 754/996 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Onu sanırım oradan aldılar tuas mı tusas mı öyle bş yerde oyalansın diye görevlendirdiler hepten de dışlamadılar
    bende duymuştum ama çok göze batmıştı yine bir bağı vardır muhakkak

iktidarın elemanlarının biliyorsun ki birden fazla kurumlar ile ilişkileri var.

2. SISE grubunu bugünden itibaren 3 gün genel kurulları var. Satacak olan bugüne kadar satardı mantığı ile bademler gurubu hareket getirdi bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya bunların tatbikat dediği ikişer tane jet yolluyorlar havada üç beş hareket tamam boş beleş işler...

almanya'nın hava kuvvetlerinin hali içler acısıymış mesela...100 küsur eurofighter jetten 10 tanesi bile bir misyonu tam olarak gerçekleştirecek durumda değilmiş...hepsi dönüp dolaşıp abd'nin kıçını yalayacak mecbur...

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    9d
    Fransa, İtalya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs, Doğu Akdeniz'de 26-28 Ağustos tarihleri arasında ortak askeri tatbikat düzenleyecekler

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok olayı sen yannuş anladın, makina sen ne yaparsan tersini yapıyor yani birileri bizim eli görüyor
    demem o ki asla kazanamazsın
    ben zaten hep yanlış anlıyorum neden kaybettiğimin sebebi

kazanamaz isek niye yem oluyoruz burada işimiz ne dayu

kalk gidelim buradan kazandığımız 3 kuruş alın terimiz onuda bile bile vermek enayilik olmuyor mu?

yoksa yine ters köşemi çekiyon palaya

5. Bankalarda iyi görüntüler oluşuyor. Olumlu birşeyler mi olacak nedir? Vadelilerden biraz doldum.

toaso da güzel. İşlem hacmi zayıf biraz..

6. 124800 kadar gidebiliriz bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Gerçekten mükemmel bir borsa

😊😊😊😊😊😊

Ve çok eğlenceli

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya bunların tatbikat dediği ikişer tane jet yolluyorlar havada üç beş hareket tamam boş beleş işler...

almanya'nın hava kuvvetlerinin hali içler acısıymış mesela...100 küsur eurofighter jetten 10 tanesi bile bir misyonu tam olarak gerçekleştirecek durumda değilmiş...hepsi dönüp dolaşıp abd'nin kıçını yalayacak mecbur...
    Üç ülke normal. Dördüncününde muhtemelen ana motivasyonu eni enerji şirketi. Kendileri doğu akdenizde mısırda en büyük kaynağı bulan firma olduğu için normal sayılır.
    Kuvvetle muhtemel bir sonraki hamle kıbrısta bu donanmanın desteği ile petrol araması ve sondajı olabilir.
    Tabiki bunlar sadece fikir. Sonuçta kapıların arkasında neler oluyor bilemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 754/996 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •