SISE grubunu bugünden itibaren 3 gün genel kurulları var. Satacak olan bugüne kadar satardı mantığı ile bademler gurubu hareket getirdi bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ya bunların tatbikat dediği ikişer tane jet yolluyorlar havada üç beş hareket tamamboş beleş işler...
almanya'nın hava kuvvetlerinin hali içler acısıymış mesela...100 küsur eurofighter jetten 10 tanesi bile bir misyonu tam olarak gerçekleştirecek durumda değilmiş...hepsi dönüp dolaşıp abd'nin kıçını yalayacak mecbur...
Bankalarda iyi görüntüler oluşuyor. Olumlu birşeyler mi olacak nedir? Vadelilerden biraz doldum.
toaso da güzel. İşlem hacmi zayıf biraz..
124800 kadar gidebiliriz bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Gerçekten mükemmel bir borsa
😊😊😊😊😊😊
Ve çok eğlenceli
Üç ülke normal. Dördüncününde muhtemelen ana motivasyonu eni enerji şirketi. Kendileri doğu akdenizde mısırda en büyük kaynağı bulan firma olduğu için normal sayılır.
Kuvvetle muhtemel bir sonraki hamle kıbrısta bu donanmanın desteği ile petrol araması ve sondajı olabilir.
Tabiki bunlar sadece fikir. Sonuçta kapıların arkasında neler oluyor bilemeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri