Originally Posted by paradigma ``u pozu 1243 den kapattım, acayip bi vuruşma oluy`` bunu kacirmisim anlasildi ... 7.07 maliyetli yarımkebce yoncaları 6.91 den verdim.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by thebigshort Çok sert oynuyor Nereden getiriyorlar böle borsacıları Hayret valla 125 üstü yandımı yandı arkadeşler ���������� anahtarları getir bırak. bekletme ve uğraştırma beni.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by thebigshort Shortçu abilerim kardeşlerim ablalarım dikkatli olun Löng jetonu niye atılır Alıp üstten satmak İçin atılır yani arkadeş üzerime oynayını acımam 😃😊😃 Heran üstten almaya hazır beklesin 🙃😊 Şuan cüzi poz var amma 😃😊 agresif olursam daha okkalı iyade ederim 5 dk da iş biter ona göre 💗💗💖💗 Ön görü gerçekleşmiştir
Originally Posted by şahit 125175 3. tabur görevde. sen yavaş yavaş bu gidişle bırak taburu alayı teslim edecen palaya galiba
senin pala gibi tee ayucuklarım koruyon kendinizi araziye uyun kamufle olun işaret bekleyin
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by thebigshort Laguna abi telaşe mual yok Löng jetonum masada Düşmez bu borsa arkadeş 😃😃😃 Düşerse altına yatarım ne olacak abi senin için 👍👍👍👍😊😊😊😊 Aldığımı üstten veririm diyorum yani giriyormusun iddiaya 😀 Allahtan Laguna iddiaya girmedi birde öle ütcekmişim 😃
Originally Posted by *Bozkurt 7.07 maliyetli yarımkebce yoncaları 6.91 den verdim. ne ettin reis endeksten aldığını hisseye verdin oldumu şimdi
Originally Posted by thebigshort Shortlayanı üzerim 💖💖💖💖 Tüm shorterlerin dikkatine 🐄 🐮 Bunu yazdıktan sonra Short hayır etmedi nereden vurulduysa üstten kapandı
Forum Rules
Yer İmleri