Originally Posted by *Bozkurt Abi yannuş anlama ama Petrole yaptıklarını ons a da yapabilürler onza 1500 e kadar suzuz girişebillirler. ama ben onz almadım gram aldım. en azından öyle sanıyorum. yannuz 10 lot ne anlama geliyor onu bilmiyorum asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by TÜRKOĞLU gıdıkçı pala EMLAK neden sistem kullanmıyorsun? çok kazanıp sıkıldın mı? biraz buradakiler gibi takılıp para mı kaybedeyim diyorsun? ya herro 24 ideal olanda sistem var . diğerinde çiziyom kafama göre idealdekide para kaybediyor sorun olmuyor yani
akçayın akp li parkm ci arkadaşı mı vardı kim anlalttı tam anımsayamadım dün az aldırmıştı adam şanslı diyordu bugün sövüyordur neden uydum ona diye
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by EMLAK ekim vademi bu ? 1240 dan nasıl shortladın anlamadm ekim vade 1.243 gördü en düşük. ağustos vadedir o.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Originally Posted by Subjective ekim vade 1.243 gördü en düşük. ağustos vadedir o. bencede ekim vade makas var diyince atladı sandım amanın dedim
uzun vadede hepimiz ölüyüz sıkma canını ideal'i ne ara bağladın ya robota? yani sistem dilini kodlamayı yapabildin mi kendin? bravo valla... Originally Posted by EMLAK ideal olanda sistem var . diğerinde çiziyom kafama göre idealdekide para kaybediyor sorun olmuyor yani
109 bini aşağı verirlerse mokoko olabilir..
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by ayhan53 yiyin o zaman kurualrı nohutları bide öyle deneyelim Ben sevmem, sevene de mani olmam
Forum Rules
Yer İmleri