
Originally Posted by
Subjective
kızartma yağı olarak ne kullanıyorsunuz?
geçen hafta misafirlerimiz vardı bizde. patatesi kızartmak için tavaya zeytinyağını boca ettim.
ohaa zeytinyağı ile mi kızartıyosunuz dedi.
he dedim. arap yağı bol bulunda g.tüne başına filan sürer hesabı yani

burada dağlar taşlar her taraf zeytinlik yani naapim dedim.
Ben de zeytinyağı kullanıyorum ama Tefal Actifry var 1-2 çay kaşığı yetiyor.
Patates püresi, patates salatası, kumpir vs çok yapıyorum.
Bir de humus da kolay yapılıyor.
Şekerli cacık da iyi.
Eski yemekler hep eski tekniklere dayanıyor. Şimdi blender, mikro dalga, elektrikli fırın var yeni ve kolay yemek çeşitleri yayılmıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri